Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan osakeanti lähtenyt lupaavasti käyntiin

FC Haka Oy aloitti osakeannin 14.4. Ensimmäisen kahden viikon aikana annissa on merkitty jo puolet (25 000EUR) tarjolla olevista osakkeista. Osakeanti on voimassa 15.6.2016 saakka.

– Olen todella iloinen FC Hakan saamasta tuesta. Rahallisten panosten lisäksi useat ihmiset ovat kommentoineet pitävänsä seuran ja joukkueen kehityssuuntaa hyvänä ja myös siksi innostuneensa sijoittamaan. Mukavaa odottavaa värinää kauden edesottamuksia kohtaan on ilmassa, seuran puheenjohtaja Marko Laaksonen kertoo.

FC Haka vetoaa edelleen kaikkiin osakkeenomistajiinsa ja kannattajiinsa, jotta viime vuonnakin täyteen merkitty osakeanti toteutuu myös tällä kerralla. Osakeanti on osa kolmen vuoden kehityssuunnitelmaa ja sen onnistuminen on kauden etenemisen kannalta kriittisen tärkeää. Osakkeita voi merkitä yksinkertaisella tavalla Hakan nettisivuilta löytyvällä lomakkeella tai poikkeamalla Hakan toimistolla Tehtaan kentällä. Osakemerkintää varten ei tarvita arvo-osuustiliä.

FC Haka kiittää tukijoitaan joka saralla ja toivottaa kaikki tervetulleiksi Tehtikselle.

– Ensimmäisessä Ykkösen kotiottelussa ylitettiin heti viime kauden katsojakeskiarvo ja nähtiin tyylikäs taisteluvoitto TPS:sta. Hieno alku kaudelle. Kiitos kannattajat ja kiitos joukkue, iloitsee Laaksonen.

Seuraava kotiottelu on Helatorstain aattona keskiviikkona 4.5. kello 18.30, kun vastassa on KPV. Ottelun isännöi Valkeakosken kaupunki ja siihen jaetaan ilmaispääsylippuja mm. Valkeakosken Matkailuinfossa. Samalla vietetään myös Tehtiksen terassien avajaisia live-musiikin ja virvokkeiden tahdissa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT