Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan osakeannin 28.5.-18.6.2015 yhteenveto

Lyhyesti:
FC Hakan osakeanti oli menestys, yli 90% tarjolla olleista osakkeista merkittiin
– talous jatkuu tiukkana, kannattajien ja kumppanien tukea tarvitaan edelleen

Montako osallistujaa osakeannissa oli? 254

Paljonko osakeanti tuotti? Hieman yli 45 000 euroa.

Täyttyikö tavoite? Minimitavoite oli 40 000 euroa, joka ylitettiin selvästi. Saavutettu yli 90% merkintä on poikkeuksellisen hyvä lopputulos. Hakalaiset voivat olla ylpeitä yhteisen ponnistuksen onnistumisesta.

Paljonko uusia osakkaita tuli? 87

Voidaanko sanoa varmaksi, että Haka pelaa loppukauden?
Jalkapallossa ja elämässä mikään ei ole varmaa. Uskomme ja luotamme kuitenkin täysin siihen, että Haka pelaa loppukauden ja taistelee joka ottelussa voitosta täysillä. Mitään estettä tälle ei ole tiedossa.

Mitä osakeannista opittiin?
Haka-yhteisössä on voimaa. Hakalaiset ottivat tiukasti kantaa seuran puolesta niin Valkeakoskella ja Suomessa kuin jopa maamme rajojen ulkopuolelta. Seura teki ja tekee yhdessä rintamassa töitä niin kentällä kuin kentän ulkopuolella tiukan tilanteen ratkaisemiseksi ja onnistui. Myös Hakan ulkopuolelta on tullut valtava määrä kannustusta ja positiivisia viestejä.

Mitä seuraavaksi?
1. Seuran kehittäminen: Seuran kehittäminen jatkuu Portaat huipulle -ohjelman mukaisesti. Sen neljä osa-aluetta ovat Pelaajapolku, Joukkue ja valmennus, Talous sekä Seuratoiminta ja yhteisöllisyys. Näillä alueilla toteutetaan tavoitteita tukevia toimenpiteitä määrätietoisesti. Esimerkkejä toimenpiteistä ovat mm. kyseinen osakeanti, juuri julkaistut uudet www-sivut, lähipäivinä julkaistava uusi huippujuniorisopimus, VIP-aitioiden ”loppuunmyynti” jne.

2. Taloushaasteet: Tilanne jatkuu tukalana. Esimerkiksi heinäkuun osalta tarvitsemme kassaan vielä n. 30 000 euroa, jotta selviämme välttämättömistä kuluista. Tulonlähteitä ovat mm. ottelutapahtumat, kausikorttimyynti, yritysyhteistyömyynti ja kuluttajamyynti.
Myyntityötä tehdään kesälomista huolimatta jatkuvasti. Esimerkiksi heinäkuussa aloitetaan jälleen kannatuslippujen myyminen, johon kuuluu 5 euron kannatusmaksua vastaan ottelumakkara ja kahvi. Kannatuslippuja voi ostaa myös lahjaksi tai esimerkiksi lahjoitettavaksi yhteistyökumppanille tai vaikkapa koululuokalle.
Heinäkuussa aloitetaan myös yrityksille ja ryhmille suunnattu VIP-aitioiden ”loppuunmyynti”. Aition saa loppukauden kotiotteluihin 900 euron hintaan, kun tekee varauksen ja maksaa sen heinäkuun aikana. VIP-aitiopakettiin kuuluvat max. 12 henkilölle VIP-palvelut (mm. ruoka, juomat, kahvit) ennen ottelua ja puoliajalla, pääsyliput sekä VIP-aition käyttö ottelutapahtuman ajan. Kokemuksien mukaan VIP-aitio ottelutapahtumassa on mainio ympäristö henkilöstötilaisuuteen, verkostoitumiseen, asiakasneuvotteluihin tai jopa kaveritapaamiseen. Aitiossa on myös mahdollisuus erilaisiin tarjoiluihin ottelutapahtuman aikana.

3. FC Haka kutsuu kaikki osakeannissa panostaneet vieraakseen to 10.9.2015 FC Haka – EIF Ykkösen otteluun. Ottelulipun lisäksi FC Haka tarjoaa kakkukahvit kiitokseksi tuesta tiukassa paikassa.

Lisätietoja osakeannista: Marko Laaksonen, hallituksen puheenjohtaja, p. 050-3857570
Lippu- ja aitiovaraukset: toimisto@fchaka.fi tai Jonna Kauppinen, p.0404841934

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT