Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan joulukuulumiset

Viime kauden päätyttyä FC Hakassa on keskitytty tiukasti jo seuraavan vuoden rakentamiseen. Joukkueen pelaajasopimustilanne on kehittynyt tasaisesti ja koossa on jo 15 pelaajan runko. Tilanne joukkueen kokoamisen osalta on parempi kuin kertaakaan 2010-luvulla tässä vaiheessa vuotta. Erityisen hienoa on, että nuoria vauhdilla eteenpäin menossa olevia pelaajia on ryhmässä paljon.

Myös valmennusrintamalla on otettu askelia eteenpäin. Päävalmentaja Martosen lisäksi valmennustiimissä ovat uutena Jussi Lempinen sekä A-junioreihin keskittyvä Asko Jussila. Satsaukset myös tällä saralla ovat erityisesti pelaajien ja sitä kautta joukkueen menestymiseen ja kehittymiseen melko kovat. Yhteistyössä FC Haka Juniorien kanssa on saatu rakennettua toimiva ympäristö edustusjoukkuetasolle tähtääville nuorille pelaajille.

FC Hakan toimistolla Tehtiksellä vastuuhenkilönä toimii monille tuttu Jonna Kauppinen. Hän tekee innokkaasti töitä FC Haka Oy:n hallinnon ja seuran palvelujen markkinoinnin parissa. Sellaista asiaa, jota Jonnalta ei voisi kysyä, ei varmasti FC Hakaan liittyen ole. Vaikka toimisto ei säännöllisesti olekaan avoinna talviaikaan, voi puhelimitse tai sähköpostitse olla yhteydessä ja sopia tarvittaessa myös tapaamisaikaa. Kausikorttimyynti, uudet fanituotteet ja niiden verkkokauppa sekä päivittäiset seurahallinnon asiat ovat Jonnan työpöydän eniten täyttäviä asioita näin talviaikaan.

FC Hakalla ei ole tällä hetkellä toimitusjohtajaa, vaan vastuita hoitaa FC Haka Oy:n puheenjohtaja Marko Laaksonen. Iso osa myyntiin ja esimerkiksi viranomaisyhteistyöhön liittyvistä tehtävistä on jaettu hallituksen jäsenten kesken, mutta tietenkin pääasiassa näissä asioissa vastuuta kantaa toimitusjohtaja. Tai siis tässä tapauksessa puheenjohtaja. Hallituksen päätös olla etsimättä syksyn aikana aktiivisesti uutta toimitusjohtajaa perustuu ensisijassa kustannussäästöihin, mutta myös haluun hoitaa asioita kuten Hakan kokoisessa yrityksessä pitääkin – tehokkaasti ja tilanne huomioiden. Esimerkkinä tästä myynnin organisaatio, jossa jokaisen hallituksen jäsenen omat myyntiryhmät sekä myyjinä toimivat Olli Paasio ja Jari Jalava hoitavat FC Hakan asiakkaiden kanssa neuvotteluja varsin aktiivisesti ja tehokkaasti. Tulevan kauden yhteistyökumppanimyynti on positiivisessa vauhdissa ja näyttää siltä, että useat yritykset ovat jopa kasvattamassa panostaan valkeakoskelaisen ja suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi yhdessä FC Hakan kanssa.

Kannattajille ensimmäinen tilaisuus nähdä joukkue tositoimissa tarjoutuu heti ke 16.12., jolloin Haka pelaa harjoitusottelun Hämeenlinnassa kello 19.30. Silloin kentällä nähtäneen myös useita testipelaajia, joita parin viime viikon harjoitusringissä on ollut reilusti mukana. Lisää harjoitusotteluita on luvassa uuden vuoden puolella ja säästä riippuen mahdollisuuksien mukaan myös Tehtiksellä.

On ilo ja kunnia saada jälleen toivottaa FC Hakan kannattajille, tukijoille, yhteistyökumppaneille, vapaaehtoisille ja työntekijöille rauhallista ja hyvää joulun aikaa.

Tehtiksellä 15.12.2015

FC Haka
Hallitus

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT