Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan ja Niklas Fribergin yhteinen matka jatkuu

FC Hakan loppukauden kulmakivi oli tiivis puolustuspeli ja seura onkin aloittanut tulevan joukkueen rakentamisen solmimalla jatkopestejä puolustuspään runkopelaajien kanssa.

Aiemmin on jo julkistettu Eero-Matti Auvisen, Henri Malundaman ja Aatu Hakalan sopimukset. Puolustuspään kannalta tärkeäksi sopimukseksi voitaneen laskea myös keskikentän Donaldo Ackan jatkosopimus.

Viimeisin kiinnitys on niin ikään puolustukseen, kun FC Haka ja monivuotinen luottotoppari Niklas Friberg sopivat yhden vuoden mittaisesta jatkosta.

– Ihan loistava fiilikset! Kiva jatkaa täällä ja innolla odotan jo ens kautta, mies jakoi ajatuksiaan heti sopimuksen ratkettua.

25 -vuotias Friberg saapui Hakaan 2019 -nousukaudelle ja on kuulunut joukkueen luottopelaajiin siitä lähtien. Kapteeninakin toiminut puolustaja onkin oiva kiinnitys ensi kauden joukkueeseen.

Sopimus oli myös miehelle itselleen mieluinen, sillä Haka ja Valkeakoski ovat tehneet mieheen vaikutuksen.

– Alkaa oleen jo lähellä sydäntä. Oon jo monta vuotta ollut, viihtynyt ja tykännyt olla. Hienoa, että saan jatkaa täällä.

Fribergin jatko täydentää Hakan joukkueen 14 pelaajaan.

Ennestään sopimukset ensi kaudesta on jo Mika Hilanderin, Kalle Kohosen, Jesse Huhtalan, Tino Purmeen, Oiva Laaksosen, Janne-Pekka Laineen, Seth Saarisen, Salomo Ojalan, Miro Salmisen kanssa, Henri Malundaman, Eero-Matti Auvisen kanssa, Aatu Hakalan ja Donaldo Ackan kanssa.

Haka avasi kauden 2021 kausikorttimyynnin sunnuntaina ja ensimmäisten kahden viikon ajan kausikortit saa kampanjahinnalla.
Lisätietoja löytyy TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT