Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan ja Intersport Ideaparkin yhteistyösopimuksen myötä tarjoamme etuja seuran kannattajille

FC Haka ja Intersport Ideapark aloittavat yhteistyön, jonka myötä kausikorttia tai ottelulippua näyttämällä saa ottelupäivinä liikkeessä asioidessaan -10% alennuksen kaikista vaatteista, jalkineista sekä jalkapallovarusteista ja tarvikkeista. Alennus lasketaan jo voimassa olevista tarjoushinnoistakin. Yhteistyön myötä jatkossa Intersport Ideapark mainitaan Haka-yhteisölle etua antavien kumppaneiden listauksessa, johon kenellä tahansa seuramme kumppaneista on mahdollisuus liittyä sen jälkeen kun yritys on tehnyt yhteistyösopimuksen seuramme kanssa.
Liittäessään yhteistyöhön tällaisen ominaisuuden voivat mukana olevat kumppanit kätevästi seurata sitä, kuinka positiivisesti FC Hakan verkosto tuo lisäarvoa omaan liiketoimintaan.
Myös tämä tehty uusi kumppanuus tulee näkymään ensi kaudella kaikissa Tehtaankentän kamppailuissa ja totta kai seuramme 85-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kauppias Tino Pakarinen pyrkii myös itse saapumaan katsomoon mahdollisimman usein kannustamaan uutta omaa suosikkiaan FC Hakaa matkalla kohti nousua Veikkausliigaan.

Jos haluat keskustella tämän kaltaisesta yhteistyömallista kanssamme, ota rohkeasti yhteys!
Jesse Johansson
myyntipäällikkö / FC Haka
jesse.johansson(a)fchaka.fi
040 143 0673

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT