Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Ilves yhteistyöhön

FC Haka ja Veikkausliigassa pelaava Ilves ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee juniori-ikäisiä pelaajia. Juniori-ikäiset pelaajat voivat siirtyä yhteistyöjoukkueiden välillä vuorokauden varoitusajalla.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Ilveksen kanssa, joka sai alkunsa Ilveksen Jarkko Wissin ja Hakan Teemu Tainion välisistä keskusteluista. Yhteistyö mahdollistaa esimerkiksi Ilveksen nuorten ja lahjakkaiden pelaajien esiintymisen ykkösessä Hakan riveissä. Tämä yhteistyö täydentää meidän pelaajapolkua, mikä alkaa jo yhteistyöstä Pallo-Seppojen kanssa, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen toteaa.

Päävalmentaja Tainio on Huttusen kanssa samoilla linjoilla.

– Todella hieno juttu ja mielestäni suomalaisessa jalkapallossa pitäisi olla enemmän yhteistyötä. Meidän ja Ilveksen yhteistyö on erittäin positiivinen asia Pirkanmaan alueelle. Ilveksessä on muutamia mielenkiintoisia nuoria, joista on varmasti apua FC Hakalle kuluvalla kaudella, Tainio huomauttaa.

– Pelaajat ovat olleet ”Jallun” osaavassa valmennuksessa, joten voin luottaa, että pelikäsitys on varmasti kunnossa, Tainio sanoo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT