Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan 2016 tulos balanssissa

FC Haka Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 23.5.2017. Yhtiökokouksessa hyväksyttiin tilikauden 2016 tilinpäätös sekä kuultiin puheenjohtajan, toimitusjohtajan ja päävalmentajan tilannekatsaus. Yhteenvetona voidaan todeta, että seuran toiminta on kehittynyt kaikilla rintamilla. Erityisesti taloudessa on selvitty kaikkein kriittisimmän vaiheen yli. Seuran kassatilanne säilyy varsin tiukkana, mutta uusia sekä aiemmin syntyneitä velvoitteita on pystytty hoitamaan suunnitellussa aikataulussa.

FC Haka Oy:n tilikauden 2016 liiketoiminnan tulos oli 2800 euroa tappiollinen. Yhtiön oma pääoma oli tilikauden päättyessä 33 000 euroa positiivinen. Luvut ovat parhaimpia sitten 2010 tehtyjen omistusjärjestelyjen. Sekä vieras pääoma että henkilöstökulut ovat vähentyneet merkittävästi edelliseen tilikauteen verrattuna. Yhteistyökumppanimyynti on kääntynyt lievään kasvuun usean vuoden putoamisen jälkeen.

FC Haka Oy suunnittelee jälleen kesällä toteutettavaksi suunnattua osakeantia aiemmin julkaistun 3-vuotisen Portaat huipulle -ohjelman mukaisesti. Ensimmäistä kertaa vuosiin osakeannin tuotto suunnitellaan kohdistettavan tulevaisuuden tuottoihin tähtäävään investointiin, jolla edelleen pyritään vakauttamaan seuran tilannetta.

– Seuran taloudellinen ja toiminnallinen tilanne on jälleen hieman parempi. Pahimmasta kriisistä on päästy  yli. Kuitenkaan hetkenkään hengähtämiseen ei ole varaa, vaan juuri nyt on syytä lisätä kierroksia, jotta tulevaisuudessakin suunta säilyy ylös- ja eteenpäin, toteaa seuran puheenjohtaja Marko Laaksonen.

FC Hakan seuraava kotiottelu on Tehtaan kentällä la 10.6.2017, jolloin klo 17 alkavassa ottelussa vastassa on KPV.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT