Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka sopimukseen testihyökkääjän kanssa

FC Haka on tehnyt vajaan kuukauden ajan testissä olleen serbialaishyökkääjä Marko Bacaninin kanssa 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen.

25 -vuotias Bacanin teki ensiesiintymisensä Liigacupin ottelussa Ilvestä vastaan Tammelassa 16.2. ja iski heti debyytissään maalin. Tämä sekä myöhemmät otteet niin Liigacupin ottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan, kuin harjoituksissakin vakuuttivat valmennuksen sekä seurajohdon.

– Marko on loistava lisä joukkueeseen! Hän tuo rauhallisuutta peliin etenkin maalin edustalla sekä tekee tietysti maaleja, päävalmentaja Andy Smith näkee.

– Hän on sopeutunut erittäin hyvin tänne ja tullut tutuksi niin muiden pelaajien kuin taustojenkin kanssa.

FC Haka ei ollut hyökkääjälle itselleen entuudestaan tuttu, mutta mies tutustui seuraan ja vaikuttui sen historiasta sekä saavutuksista.

– Tutkittuani tarkasti Hakan historiaa ja perinteitä, olin iloisesti yllättynyt! Iso seura pienessä ja mielenkiintoisessa kaupungissa.

– Yksi tärkeimmistä syistä sopimukseeni oli kuitenkin valmentaja Andy Smithin halu saada minut tänne. Hän on mielestäni erinomaisen näkemyksen omaava valmentaja, jolla on kaikki eväät menestykseen.

– Hänellä on tietoa ja enemmän kuin tarpeeksi kokemusta sekä laatua palauttaa FC Haka sinne minne se kuuluukin – Suomen jalkapallon huipulle!

Bacanin näkee Veikkausliigan olevan hyvälaatuinen sarja, missä on kilpailukykyisiä joukkueita, joihin hän myös Hakan laskee. Joukkueessa on hänen mukaansa hyvä sekoitus nuoria lahjakkaita kuin myös kokeneita pelaajia.

– Tämä voi olla huippusekoitus, millä voimme taistella liigamestaruudetsa, menestyä myös Suomen Cupissa ja päästä pelaamaan Euro -pelejä.

– Henkilökohtaisesti uskon että voin omalla suorituksellani vaikuttaa joukkueen menestykseen paljon tekemällä ja syöttämällä maaleja sekä ylipäätään hyvällä pelillä.

– Minulle on kunnia olla osa tätä hyvin hoidettua, historiallista seuraa sekä sen uskollisia kannattajia!

Marko Bacaninin sopimuksen myötä FC Hakalla on kaikkiaan 21 pelaajasopimusta:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall, Eemeli Mäkelä, Rodrigo Macedo, Nicolas Dantas, Guilherme Morais, Nikolas Talo, Hassan Ndam, Evangelos Patoulidis, Tuukka Törmä, Oliver Heino, Liam Hughes, Juho Kilo, Arlind Sejdiu ja Marko Bacanin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT