Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka päättää kautensa lauantaina Oulussa

OTTELUENNAKON TARJOAA:

FC Haka kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan AC Oulun Raatin stadionilla Oulussa. Ottelu lauantaina alkaa kello 15.00.

Valkopaidat ovat saaneet valmistautua otteluun rauhassa, sillä joukkue lomaili edellisen ottelun jälkeen reilun viikon ja tälläkin viikolla ohjelma on ollut aiempaa rennompi.

– Meidän ohjelma on ollut erilainen, vähän löysempi. Mutta tuossa, kun pelattiin, niin sama ilo siellä on kuin tähänkin asti, Teemu Tainio kertoo Hakan Youtube -kanavan videoennakossa.

Kauden päättävä ottelu tulee olemaan monen pelaajan tavoin viimeinen Hakan paidassa myös Tainiolle, joka jättää seuran kuuden menestyksekkään vuoden jälkeen.

– Mitä tulee henkilökohtaisiin fiiliksiin, niin tämä on yksi peli muiden joukossa.

Lauantain ottelu on valkopaidoille käytännössä merkityksetön, mutta kotijoukkue Oulu sen sijaan jatkaa kauttaan vielä ensi viikollakin Euro -karsintojen merkeissä.

– Heillä seuraava peli on keskiviikkona jo, niin varmaan vähän miettivät peluutusta. Eivät he toki voi huilatakaan, sillä helpompi aina lähteä tiukkoihin peleihin voitto alla, Tainio ennakoi.

Koskilaisten kokoonpanotilanne otteluun lähdettäessä on varsin hyvä, sillä ainoastaan Haymenn Bah-Traore on sivussa sairastuttuaan juuri ottelun alla. Muutoin Tainio apujoukkoineen pääsee valitsemaan mieleisensä ryhmityksen kentälle. Vastuuta on kuitenkin päävalmentajan mukaan luvassa laajalla rintamalla.

– Kuten sanoin, niin jaetaan peliaikaa näissä kahdessa viimeisessä pelissä kaikille se 45 minuuttia vähintään. Osa ei pelannut siinä Kotka -pelissä, niin he saavat sen oman nelivitosensa sit tässä pelissä.

– Kiva olis päättää kausi voittoon, Tainio toteaa lopuksi.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

AC Oulun ennakko.

FC Hakan juhlavuoden kausikortit myyntiin!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT