Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka matkustaa perjantaina kriisijoukkueen vieraaksi

OTTELUENNAKON TARJOAA:

FC Haka matkustaa perjantaina Turkuun FC Interin vieraaksi Veritas Stadionille, missä ottelu pyörähtää käyntiin kello 18.00.

Perjantain kotijoukkue on tällä hetkellä jonkinasteisessa kriisissä, sillä joukkue on viiden ottelun tappioputkessa. Tuska oli käsin kosketeltava, kun joukkueen kapteeni Juuso Hämäläinen esiintyi edellisen ottelun tappion jälkeen Ruutu+ -haastattelussa kyynel silmäkulmassa.

Joukkueessa ei kuitenkaan ole vaivuttu epätoivoon, vaan töitä jatketaan entiseen tapaan ja päävalmentaja Vesa Vasara antoikin täyden luottonsa joukkueelle MTV:n haastattelussa. Ja näin toki päävalmentajan kuuluukin uskoa, sillä keväällä Liigacupin voittaneessa joukkueessa laatua kyllä löytyy.

Haka ei siis suinkaan voi lähteä otteluun liian kevyin ajatuksin, eikä päävalmentaja Andy Smith tätä hyväksyisikään.

– Mielestäni sarjasijoitus ei kerro kaikkea. He ovat hyvä joukkue, heillä on joitakin erittäin hyviä pelaajia ja meidän pitää ottaa tämä peli yhtä tosissamme kuin kaikki muutkin ottelut.

– Veikkausliigassa kaikki on mahdollista, joten meidän on oltava henkisesti valmiita ja asenteen tulee olla kunnossa.

– Oman pelimme haluan näyttävän samalta, kuin viime viikolla, pois lukien viimeiset kymmenen minuuttia. Kun suoritamme omalla tasollamme, uskon että saamme hyvän tuloksen mukaamme, Smith näkee.

Valkopaitojen sairastuvalla on maalivahti Liam Hughesin lisäksi Rodrigo Macedo sekä Marko Bacanin.

Interiltä poissa ovat hyökkääjä Darren Smith ja maalivahti Ville Seppä, sekä korttitilinsä edellisessä ottelussa täyttänyt puolustaja Mikael Almén.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

FC Interin ennakko täältä ja otteluinfo täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT