Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kohtaa tiistaina Suomen Cupissa Eero Markkasen PK-35:n

OTTELUENNAKON TARJOAA:

FC Hakan matka Suomen Cupissa jatkuu tiistaina, kun se saa kuudennella kierroksella vastaansa helsinkiläisen PK-35:n Tehtaan kentällä kello 18.00.

Ottelu on siinä mielessä harvinaista herkkua, sillä viimeksi koskilaiset pelasivat cupissa kotonaan lähes tarkalleen kaksi vuotta sitten. Tuolloin Kuopion Palloseura pudotti valkopaidat puolivälierissä rangaistuspotkukilpailun jälkeen 2-3.

Ykkösliigassa pelaava PK-35 nousi viime kauden päätteeksi Kakkosen karsintojen jälkeen Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, missä se on tällä hetkellä kuudentena. Sijoitusta voidaan pitää sarjanousijalle varsin kohtuullisena.

Portugalilaisen Tiago Santosin valmentamassa ryhmässä on vaarallisuutta, sillä joukkueen hyökkäyspelistä vastaavat muun muassa Hakassakin Veikkausliigaa pelannut Eero Markkanen sekä niin ikään liigakokemusta omaava Tiquinho. Mielenkiintoinen nimi on myös maalivahtivalmentaja Jussi Jääskeläinen, joka liittyi edellä mainittujen tavoin tällä kaudella helsinkiläisjoukkueen vahvuuteen.

FC Hakan valmistautumista otteluun ovat hieman häirinneet viimeaikaiset loukkaantumiset, sillä listalta löytyvät tällä hetkellä Liam Hughes, Rodrigo Macedo, Ryan Mahuta, Tuukka Törmä ja Eemeli Mäkelä. Lisäksi Haymenn Bah-Traoren ja Hassan Ndamin osalta tilanne on vielä avoin. Katso videoennakosta fysiikkavalmentaja Alexin päivitys joukkueen tilanteesta.

– Olemme menneet kapealla pelaajistolla ja valitettavasti se näkyy nyt. Pelaajat ja taustat ovat kuitenkin sitoutuneita ja tehneet hienosti töitä sen eteen, että pystymme joka pelissä parhaimpaamme, Andy Smith näkee.

Tiistain ottelusta päävalmentaja odottaa tiukkaa, missä Hakan puolustuspelin pitää olla kasassa täydet 90 minuuttia.

– Vaikka kyseessä on altavastaaja, niin meidän on oltava hereillä koko ottelun ajan!

– Heillä on hyökkäyksessään vaarallisuutta ja siihen meidän pitää olla valmiita. He pystyvät iskemään nopeilla vastahyökkäyksillä ja pelaavat palloa linjan taakse, joten meidän pitää olla valmiita siihen.

Osta liput täältä
Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko kauden 2024!

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT