Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kohtaa SJK:n Veikkausliigan kenraaliharjoituksessa

FC Haka matkustaa lauantaina Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraaksi Oma SP Stadionille harjoitusotteluun, mikä pyörähtää käyntiin kello 14.45. Ottelu toimii molempien joukkeiden viimeistelyotteluna viikon päästä alkavaa Veikkausliigaa varten.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kevään Liigacupissa helmikuussa ja tuolloin SJK oli parempi maalein 2-1. Hakan maalista ottelussa vastasi Oliver Whyte. Tuo ottelu myös koskilaisten ainoa tappio Liigacupissa.

Seinäjokelaisia valmentaa alkavalla kaudella FC Hakassa Suomen mestaruuden vuonna 2004 voittanut Toni Lehtinen. Mielenkiintoa tähän otteluun tuo myös se, että SJK tiedotti tällä viikolla tehneensä sopimuksen Hakassa viime kaudella pelanneen Fallou Ndiayen kanssa.

FC Hakan päävalmentaja Andy Smith kertoo odottavansa tulevaa ottelua, sekä viikon päässä häämöttävää Veikkausliigaa innolla.

– Tottakai yritämme saada tästä ottelusta mahdollisimman hyvän ja ehjän suorituksen kauden alkua varten.

– Meillä on nyt hyvä momentum päättää pre-season hyvissä merkeissä ja saada sitä kautta hyvä startti Veikkausliigaan.

– Joukkue on vahvistunut koko ajan, meillä on hyvä kilpailutilanne ja haluankin pitää sen niin, että pelaajat joutuvat taistelemaan pelipaikastaan aina kauden loppuun asti.

Koskilaisten kokoonpanosta ovat poissa Haymenn Bah-Traore ja Liam Hughes, jotka molemmat saivat pienet tällit harjoituksissa.

SJK:n otteluennakko ja lippuinfo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT