Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kohtaa Liigacupissa SJK:n torstaina

Liigacup jatkuu FC Hakan osalta torstai -iltapäivässä, kun se kohtaa Seinäjoen Jalkapallokerhon Wallsport Areenalla Seinäjoella kello 14.45 alkaen.

Koskilaiset ovat kohdanneet aikaisemmissa otteluissaan AC Oulun, kenen kanssa pisteet tasattiin 0-0 -tuloksella. Viime perjantaina vastassa oli Kuopion Palloseura, mikä kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen 3-1.

SJK aloitti oman Liigacup -urakkansa Vaasan Palloseuraa vastaan, mutta jäi Pohjanmaan derbyssä pisteittä 2-1 -tuloksella. Samoin kävi toisessa ottelussa, kun AC Oulu nappasi täyden pistepotin 0-2 -tuloksella.

FC Hakan uudelle päävalmentajalle Andy Smithille kaikki vastustajat ovat luonnollisesti uusia tuttavuuksia, mutta mies on tehnyt kotiläksynsä ja tutustunut myös torstain vastustajaan huolellisesti.

– Katsoin heidän aiemmat ottelunsa ja heillä on laatua joukkueessa. Hyvillä pelaajilla varustettu hyvä joukkue.

– Tiedostamme heidän vahvuutensa ja meidän pitää olla valmiita niihin. Mutta siitä huolimatta keskittyminen on omassa pelissämme ja siinä, että jokainen antaa parhaansa kentällä.

Haka joutuu lähtemään otteluun ilman aiemmat ottelut maalissa pelannutta Anton Lepolaa, joka on kipeänä. Liam Hughes on niin ikään edelleen sivussa tämän viikon, joten nuori Oliver Heino saa torstaina oman tulikasteensa tällä tasolla.

-Hän on treenannut todella kovaa ja esiintynyt hienosti, joten hän on varmasti valmiina siihen, Smith toteaa luottavaisesti.

Kuten pre-seasonin peleissä yleensäkin, niin myös torstaina on luvassa kokeiluja ja peliaikaa usealle Smith lupaa. Aiemmista testipelaajista Oliver Whyte on edelleen mukana, mutta Riku Sjöroos ei enää jatka Hakan matkassa. Sen sijaan 22 -vuotias vasen laitahyökkääjä Arlind Sejdiu on uutena valkopaitojen testissä.

FC Haka – SJK tostaina 8.2.2024 kello 14.45 Wallsport Areena, Seinäjoki.
Otteluinfo löytyy TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT