Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kohtaa Lauantaina FC Lahden Tammelassa

OTTELUENNAKON TARJOAA

FC Hakan piti alunperin matkustaa lauantaina Lahteen, mutta stadionin nurmi ei ole vielä pelikunnossa, joten ottelu pelataan varakentällä Tampereen Tammelan stadionilla.

Molemmat joukkueet ovat päässeet jo tutuiksi uuden stadionin kanssa, joten mitään etua ei kummallekaan joukkueelle pelipaikasta ole. Ja vaikka Lahti joutuukin matkustamaan Pirkanmaalle kotiotteluunsa, ei päävalmentaja Andy Smith näe tästä etua koskilaisille.

– Ei sillä ole merkitystä missä pelataan – kentällä on silti 11 vastaan 11, pelasimme me kotona tai vieraissa.

Lahti avasi tämän vuoden Veikkausliigan juurikin Tammelassa, missä se pelasi Ilveksen kanssa maalittoman tasapelin huhtikuun alussa. Toisessa ottelussaan Lahti kohtasi Helsingin Jalkapalloklubin niin ikään vieraissa, mistä tuliaisina oli melko ruma 4-0 -tappio. Lauantain kotijoukkueella on siis vielä maalitili avaamatta tämän kauden liigassa, mutta Smith ei halua antaa sille pienintäkään painoarvoa.

– Sen ei pidä antaa hämätä! Heillä on silti laatua ja vaarallisuutta joukkueessaan, ja meidän pitää olla varuillaan sen kanssa koko ajan.

Siinä missä Haka pelasi tiistaina myös Suomen Cupin ottelun pitkine matkustamisineen, niin Lahti on saanut palautua ja valmistautua yli viikon rauhassa lauantain kohtaamiseen. Smith kuitenkin vakuuttaa joukkueen olevan kunnossa. Myös fysiikkavalmentaja Alex Mora valottaa palautumista ja tämän viikon treenaamista videoennakossa Hakan Youtube -kanavalla.

Koskilaisten sairastupa näyttää samalta, kuin edellisessä ottelussa, eli Imani Lanquedoc, Rodrigo Macedo sekä Liam Hughes ovat sivussa lauantaina.

– Lähdemme siitä, että voitamme ottelun!

– Pelaamme oman pelifilosofiamme mukaan ja nautimme pelistä. Pyrimme hallitsemaan pallollisesti ja pelaamaan viihdyttävää jalkapalloa.

– Sanoin pelaajille, että menkää ja näyttäkää mitä osaatte!

FC Lahden otteluennakko.

Vieraskannattajien liput täältä.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT