Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Volkswagen järjestävät hyväntekeväisyystempauksen 12.8. kotiottelussa!

Perjantaina 12.8. Tehtaan kentällä pelataan erittäin jännittävä ottelu, kun sarjataulukossa lähekkäin sijaitsevat FC Haka ja AC Oulu kohtaavat. Otteluisäntänä toimii Volkswagen, joka lahjoittaa 1€/katsoja vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Tavoitteena on ei enempää eikä vähempää, kuin kesän katsojaennätys Tehtiksellä. Tehdään yhdessä hyvää, kun saavutaan sankoin joukoin Tehtikselle!

Volkswagen kuljettaa Suomen jalkapalloperhettä.

Volkswagen tuo koeajoon ja nähtäville uutuusmalleja ottelupäivänä Valkeakosken keskustassa Torin parkkipaikalla sekä Tehtiksellä ennen ottelua. Yksi koeajettavista malleista on Volkswagen ID.5 Launch Edition 150 kW täyssähköauto, jota FC Hakan kapteeni Niklas Friberg pääsi koeajamaan taannoin. Alta olevalta videolta näet Friban tunnelmia ratissa ja takapenkiltä voit myös bongata tutun kasvon.

Valkeakosken, Akaan ja Lempäälän koululaisille jaetaan kahden henkilön sisäänpääsyyn oikeuttavat ilmaisliput, joten lapsi voi ottaa aikuisen mukaan matsiin! Lapsille on luvassa myös kestosuosikki pomppulinna sekä metrilaku- ja hattaramyyntiä.

Ottelun jälkeen FC Hakan joukkue tulee Kivikatsomon edustalle lasten tavattavaksi, kuten taannoin Inter-ottelussa. Yhteiskuvia ja nimikirjoituksia pääsee jälleen hakemaan, ja suosittelemme odottamaan rauhassa, joukkueen käyden ensin pukukopissa.

Lisää tietoa ottelutapahtumasta tulossa vielä, joten pysy kuulolla ja merkitse 12.8. kalenteriisi!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT