Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Puhdas+ yhteistyöhön – laadukkaat tuotteet tukemaan joukkueen menestystä

FC Haka ja hyvinvointi- ja ravintolisätuotteita valmistava Puhdas+ ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

– Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Puhdas+:n kanssa. Vaikutuimme laadukkaista proteiini- ja ravintolisätuotteista, jotka ovat arvokas osa joukkueen päivittäistä toimintaa. Hakassa työskentelemme huippu-urheilun edellytysten kehittämiseksi vastuullisesti ja yhteistyö Puhdas+:n kanssa täydentää tätä tavoitetta erinomaisesti. Arvomaailmat kohtaavat hienolla tavalla yhteistyön muodossa, kommentoi FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Puhdas+ tuotteissa parasta on se, että ne ovat nimensä mukaisesti puhtaita! Tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, lisää Huttunen.

Puhdas+ markkinointijohtaja Piritta Vaarna iloitsee kovasti kumppanuudesta Suomen yhden kaikkien aikojen menestyneimmän jalkapalloseura FC Hakan kanssa.

– Olemme valtavan iloisia, että saamme aloittaa yhteistyön perinteikkään Valkeakosken FC Hakan kanssa. Hakalla on Suomessa toiseksi eniten Suomen mestaruuksia ja seuralla on vahva ja merkityksellinen urheiluhistoria. Seuran kehittyvä toiminta sekä arvot vakuuttivat meidät. Puhdas+ panostaa vahvasti liikkuvan ja urheilevan ihmisen hyvinvointiin ja koemme sopimuksen FC Hakan kanssa erittäin merkittävänä. Haluamme omalta osaltamme auttaa Valkeakosken Hakaa kehittymään edelleen.

Yksinkertaisesti Puhdas+

Puhdas+ edustaa terveys- ja hyvinvointituotteissa rehellisyyttä ja yksinkertaisuutta. Puhdas+ tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, vain hyvinvoinnille oleellisen. Tämä tarkoittaa korkealaatuisia ja tehokkaita ravintolisiä ja hyvinvointituotteita sekä mahdollisimman lyhyttä tuotteiden ainesosalistaa. Puhdas+ edustaa ekologista elämäntapaa, jossa pienetkin valinnat merkitsevät parempaa ja puhtaampaa tulevaisuutta.

Tervetuloa Haka-perheeseen, Puhdas+!

Puhdas+:n tuotteet auttavat joukkuetta palautumaan. Näin muistuttaa videolla kapteeni Niklas Friberg maalivahti Aatu Hakalaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT