Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Helsingin KTK laajentavat yhteistyötä

FC Hakan yhteistyökumppanina jo viime kaudella toiminut Helsingin KTK on vahvasti seuran tukena myös tulevalla Veikkausliigakaudella.

– FC Haka kiinnostaa tällä hetkellä kovasti myös Pirkanmaan ulkopuolella. Tästä hyvä esimerkki yhteistyö Helsingin KTK:n kanssa. Meillä on jo viime kaudelta todella positiiviset kokemukset yhteistyöstä heidän kanssaan ja on hienoa jatkaa tätä yhteistyötä myös Veikkausliigassa, toteaa yhteistyöstä FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Olemme hyvin tyytyväisiä laajentuvaan yhteistyöhön perinteikkään suomalaisen jalkapallo-organisaation kanssa. Odotamme innolla tulevaa jalkapallokautta hyvän ja toimivan yhteistyön merkeissä.
– Yhteistyö FC Hakan kanssa tukee käynnissä olevia suunnitelmiamme laajentaa entisestään verkostoamme ja palvelutarjontaamme Hämeessä, Pirkanmaalla sekä koko Suomessa.
– FC Haka ja Helsingin KTK ovat molemmat menestyneitä sekä perinteikkäitä organisaatioita, joiden tavoite on olla ehdottomalla huipulla, kertoo yrityksen myyntijohtaja Markku Kuusela.

– Olemme mukana missiollamme: Kuljetamme Kaiken!

Yhteistyötä rakentamassa Helsingin KTK Oy:ltä Toimitusjohtaja Jyrki Lindroos ja Myyntijohtaja Markku Kuusela.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT