Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka hankki keskikenttäpelaajan Fulham FC:sta

FC Haka ja englantilainen Fulham FC ovat sopineet tämän kauden mittaisesta lainasta, missä englantilainen, 20-vuotias akatemiapelaaja Imani Lanquedoc siirtyy Valkeakoskelle pelaamaan.

Oikeajalkainen keskikenttäpelaaja tuo päävalmentaja Andy Smithin mukaan vaarallisuutta Hakan hyökkäyspelaamiseen.

– Imani sopii erinomaisesti joukkueeseemme! Hän on nopea, tuo aggressiivista hyökkäysuhkaa ja on hyvä viimeistelemään.

Fulham FC:n kasvatti on pelannut Englannissa U18- ja U20 -sarjoissa sekä kauden 2022-2023 Basingstoke Townin riveissä Lontoon ympäristön alueliigaa. Valkeakoskelle hänet toi uusi mahdollisuus kehittyä pelaajana.

– Olennaista oli, että pääsen itselleni uuteen sarjaan näyttämään osaamistani.

– Minulla ei ole juurikaan tietoa Veikkausliigasta, mutta näen sen vain hyvänä asiana, että pääsee pelaamaan uudessa sarjassa ja oppimaan miten jalkapalloa pelataan täällä.

Miehen asettuminen Valkeakoskelle on sujunut hyvin ja joukkue on ottanut miehen hienosti vastaan.

– Pojat ottivat minut lämpimästi vastaan ja odotan innolla, että pääsen pelaamaan ensimmäisen pelini heidän kanssaan!

Lanquedocin ensimmäinen mahdollisuus minuuteille on tulevana lauantaina, jolloin FC Haka pelaa harjoitusottelun KTP:a vastaan Arto Tolsa Areenalla Kotkassa kello 16.00 alkaen.

Imani Lanquedocin sopimuksen myötä FC Hakalla on kaikkiaan 22 pelaajasopimusta kaudelle 2024 ja joukkue alkaa olemaan viimeistä palasta vaille valmis:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall, Eemeli Mäkelä, Rodrigo Macedo, Nicolas Dantas, Guilherme Morais, Nikolas Talo, Hassan Ndam, Evangelos Patoulidis, Tuukka Törmä, Oliver Heino, Liam Hughes, Juho Kilo, Arlind Sejdiu, Marko Bacanin ja Imani Lanquedoc.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT