Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka hakee revanssia keskiviikon yöttömässä yössä

Veikkausliigan Yöttömän Yön -kierros pelataan keskiviikkona kello 21.00 alkaen. FC Haka saa vastaansa kotikentällään FC Interin, jolle koskilaisilla onkin vajaan kolmen viikon takaa kalavelkoja maksettavana. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran toukokuun viimeinen päivä ja tuolloin Inter oli selvästi parempi maalein 3-1.

Tuon ottelun jälkeen valkopaidat eivät ole päästäneet maaliakaan Veikkausliigassa, kun ensin kaatui IFK Mariehamn kotona 2-0 ja sen jälkeen Kuopion Palloseura vieraissa 0-1. Vaikuttaisi siis silti, että Haka on saanut puolustuspelinsä kuntoon ja hyökkäyspäästäkin riittävästi ratkaisijoita löytyy.

FC Inter on sen sijaan keskinäisen ottelun jälkeen kohdannut FC Lahden vieraissa, mistä puhdas 0-2 -voitto, mutta perään kärsi kotikentällä 0-2 tappion Ilvekselle. Turkulaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa yhdeksäntenä, mikä ei takuulla ole sitä, mitä kauteen lähdettäessä odotettiin.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat muutoin lähes samankaltaiset, sillä molemmat pelasivat viime viikonloppuna Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelunsa vieraissa ja etenivät jatkoon samoin 1-5 -lukemin. Haka vieraili lauantaina Espoossa EBK:n ja Inter Kotkassa KTP:n vieraana sunnuntaina. Koskilaiset ovat siis pienessä etulyöntiasemassa yhden ekstra lepopäivän johdosta.

Päävalmentaja Andy Smith ei halua nähdä edellisen kohtaamisen kaltaista esitystä joukkueeltaan keskiviikkona.

– Me voimme syyttää vain itseämme viime pelin tuloksesta. Meidän keskittymisemme ei ollut sillä tasolla, mitä sen pitää olla ja lopputulos näkyi taululla.

– Odotan kovaa ottelua nytkin, mut jos keskiviikkona pelaamme omaa peliä, niin meillä on täydet mahdollisuudet voittaa ottelu.

Hakan kokoonpanossa ei ole muutoksia viime viikkoon, eli poissa ovat edelleen Liam Hughes, Rodrigo Macedo, Hassan Ndam ja Tuukka Törmä.

Keskiviikkona pelataan myös Akatemian ottelu kello 18.00 alkaen sekä otteluetkot Happy-Hourin ja tietovisan merkeissä – lue lisää otteluinfosta.

Osta liput täältä
Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko kauden 2024!

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

FC Interin ennakko.

Katso alta löytyvästä videoennakosta Ryan Mahutan ja Nicolas Dantasin ajatukset ennen ottelua:

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT