Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka on aloittanut juhlavuoden osakeannin

FC Haka Oy:n suunnattu osakeanti alkoi 1.4.2019 ja päättyy 30.5.2019. Tavoite on 85-vuotis juhlavuoden kunniaksi kerätä vähintään 50 000 euroa.

FC Haka Oy aloitti osakeannin 1.4.2019. Suunnatun annin tarkoituksena on kerätä pääomaa seuran toiminnan vahvistamiseksi matkalla kohti Veikkausliigaa. Anti on avoinna 30.5.2019 saakka yhtiökokouksen osakeantivaltuutuksen mukaisesti. A-sarjan osakkeita voivat merkitä kaikki nykyiset ja uudet osakkaat 2,5 euron kappalehintaan. Minimimerkintä on 10 kpl eli vain 25 euroa. FC Haka suunnittelee kutsuvansa kaikki antiin vähintään 85 euron merkinnällä osallistuneet VIP-vieraaksi alkusyksyn kotiotteluun. Lisäksi yli 1000 osakkeen merkinnän tehneille tarjotaan mahdollisuus osallistua FC Hakan Panostajat-ohjelmaan. Ohjelmasta lisätietoa toimitusjohtaja Olli Huttuselta.

FC Hakalla on selkeä tavoite nousta kauden päätteeksi Veikkausliigaan. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi myös osakeannin tulee onnistua. Teemu Tainion johtama joukkue on kovassa kunnossa. Harjoitusottelut ja Suomen Cup-ottelut ovat osoittaneet suunnan olevan oikea. Osakeannin tavoitteena on varmistaa seuran rahoitus kauden läpiviemiseksi tavoitteiden mukaisesti sekä mahdollistaa joukkueen vahvistaminen kesän siirtoikkunan auetessa.

Vetoamme FC Hakan omistajiin, tukijoihin ja kannattajiin. Edelliset osakeannit ovat olleet onnistuneita. Nyt on aika varmistaa mahdollisuutemme nousukamppailuun ja tarvittaviin toimenpiteisiin tavoitteemme saavuttamiseksi.

Nähdään Tehtiksellä!

Marko Laaksonen
FC Haka
hallituksen puheenjohtaja

Merkintäsitoumuslomake

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT