Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka aloittaa osakeannin

FC Haka Oy:n suunnattu osakeanti alkaa 14.4.2016 ja päättyy 15.6.2016. Seura suunnittelee kutsuvansa kaikki annissa merkinneet vieraaksi seuran kesäristeilylle. Tavoite on kerätä 50 000 euroa.

FC Haka Oy aloittaa suunnitellusti osakeannin 14.4.2016. Suunnatun annin tarkoituksena on kerätä pääomaa yhtiön rahoitustilanteen helpottamiseksi ja vahvistaa seuran toimintaa matkalla kohti Veikkausliigaa. 2015 aloitetun kolmevuotisen suunnitelman tavoitteiden toteutumiseksi osakeannin onnistuminen on välttämätöntä. Anti on avoinna 15.6.2016 saakka. A-sarjan osakkeita voivat merkitä kaikki nykyiset ja uudet osakkaat 2,5 euron kappalehintaan. Minimimerkintä on 10 kpl eli vain 25 euroa. FC Haka suunnittelee kutsuvansa kaikki antiin osallistuneet seuran kesäristeilylle Valkeakoskella uudelle M/S Suvi-Ellen sisävesilaivalle.

FC Hakalla on kasassa varsin iskuvoimainen joukkue alkavalle kaudelle. Harjoitusottelut ja Suomen Cup-ottelut ovat osoittaneet suunnan olevan oikea. Vaikka aika näyttääkin, tuottaako tehty työ toivottua tulosta, voidaan ennakko-odotukset nostaa korkealle. Nuoreen rungoltaan alueen omien juniorien joukkueeseen on saatu kokeneita vahvistuksia ja peli on kehittynyt. Valmennusta on tullut vahvistamaan hakalaisille tuttu Jussi Lempinen, jonka jämäkkä ja määrätietoinen ote näkyy myös toiminnassa.

Seuran taloustilanne on edelleen varsin haastava. Viime vuoden aikana tehty sopeuttaminen sekä keväällä 2015 erinomaisesti onnistunut täyteen merkitty osakeanti ovat antaneet hieman helpotusta tilanteeseen. Hallitus on päättänyt aloittaa yhtiökokouksen valtuuttaman osakeannin nyt kahdesta syystä:

1. Seuran rahoitustilanne on loppuvuoden osalta vaikea. Osakeanti on osa 3 vuoden rahoitussuunnitelmaa.

2. Palloliitolle viime vuosina kertyneet velat (15 000 euroa) voivat nyt aiheuttaa pistemenetyksiä heti sarjan alkuvaiheessa. Jokainen piste on kriittinen tavoiteltaessa Veikkausliigapaikkaa.

Vetoamme jokaiseen FC Hakan omistajaan, tukijaan ja kannattajaan jälleen. Edellinen osakeanti tuotti täydet 50 000 euroa. Nyt pyydämme, että jokainen Hakan omistaja ja tukija vähintäänkin toistaisi viimevuotisen panoksensa. Haka tarvitsee sitä. Myös hallituksen jäsenet tulevat toimimaan näin.

FC Haka pelaa Suomen Cupin puolivälieräpaikasta RoPS:aa vastaan Tehtaan kentällä ke 20.4. klo 17:30 alkaen ja Ykkösen sarjakauden aloituksen su 24.4. klo 16 TPS:aa vastaan. Tarjolla on jälleen mitä mielenkiintoisimpia ja tunteikkaimpia hetkiä valkeakoskelaisen jalkapallon parissa.

Nähdään Tehtiksellä!

Marko Laaksonen
FC Haka
hallituksen puheenjohtaja

MERKINTÄSITOUMUSKAAVAKE -> Merkintäsitoumus

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT