Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Dudu sopimukseen – Haka valmis kauteen 2016

FC Haka on valmis Ykkösen kauteen 2016. Joukkue täydentyi vielä yhdellä hyökkääjällä, kun nigerialainen MacPherlin Dudu allekirjoitti valkopaitojen kanssa tämän kauden mittaisen sopimuksen.

– Olen erittäin iloinen, että saimme Dudun kanssa sopimuksen aikaan, sillä hänen tulonsa täydentää tämän vuoden FC Hakan. Nyt olemme joukkueena valmiita alkavaan sarjakauteen, päävalmentaja Kari Martonen toteaa.

Suomen pelikentät ovat 30-vuotiaalle Dudulle erittäin tuttuja, sillä hän pelasi Veikkausliigassa kausina 2010-2013 KuPSin ja Hongan paidassa Veikkausliigan otteluita kertyi 90 ja niissä hän viimeisteli 24 maalia.

– Olemme etsineet meille sopivaa kärkimiestä kevään ajan ja Dudusta saamme lisää niin vaarallisuutta hyökkäyksiimme kuin tehokkuutta maalitekoon, Martonen huomauttaa.

Haka testasi Dudua useampaan otteeseen viime viikkoina. Lauantaina Jaroa vastaan kärkimies iski kolme maalia.

– Dudu pelaajana sopii joukkueeseemme, sillä hän on hyvin aktiivinen ja liikkuva kärkimies, jonka liikkeitä vastustajan on vaikea ennakoida. Samalla saamme myös lisää tarvittavaa kokemusta tiukkojen pelien kääntämiseen meille voitollisiksi, Martonen iloitsee.

Valoisana ja avoimena persoonana Dudu tuo Hakan pukukoppiin paljon positiivista energiaa.

– Lisäksi hän on hyvässä pelikunnossa pelattuaan talven Intian Superliigaa, Martonen muistuttaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT