Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Elias Collin sopeutunut liigavauhtiin – ”Olen päässyt hyvin mukaan”

Elias Collin on tehnyt ensiesiintymisensä Veikkausliigassa ja oli ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa edellisottelussa KuPS:aa vastaan. Collin on päässyt hyvin liigavauhtiin mukaan.

Hakaan talvella siirtynyt 18-vuotias Collin on tällä kaudella pelannut neljässä ottelussa. Liigavauhti ei ole nuorukaista säikäyttänyt.

– Kyllä Veikkausliiga hyvältä maistuu. On ollut ihan vauhdikasta meininkiä. Suuremmilta ongelmilta on vältytty ja olen päässyt hyvin mukaan, Collin analysoi.

FC Haka jatkaa pelejään tiistaina, kun SJK saapuu Tehtaan kentälle. Hakalla on alla kolme peräkkäistä tappiota, joten tähtäimessä siintää jälleen paluu pistekantaan.

– Kauden aloitus oli hyvä, mutta nyt on tullut pari tappiota. Nyt pitää päästä takaisin voittojen tielle.

Viime kauden pronssijoukkue SJK lähti kauteen kovin odotuksin, mutta joukkueen alkukausi on ollut tahmea. Alkukauden peleistä on saldona kaksi voittoa ja seitsemän tappiota.

– SJK:lla on ollut vaikea kauden aloitus, mutta heillä on kova joukkue. Tiedämme, että saamme tehdä parhaamme, että saamme pisteet otettua.

Collinilla on selvä resepti siitä miten SJK tiistain kaatuu.

– Pidetään oma pää puhtaana, tehdään paikoista maalit ja kotiyleisön tuella. Toivottavasti tulee paljon yleisöä kannustamaan, Collin heittää haasteen koskilaisyleisölle.

FC Haka-SJK tiistaina 17.5. kello 18.00 alkaen.

Muistathan myös, että alle 17-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi otteluun! Tervetuloa siis koko perheen voimin Tehtikselle kannustamaan Haka voittoon!
Liput ennakkoon täältä tai voit ostaa niitä myös Tehtaan kentän portilta.

Ottelun käsiohjelma sähköisenä täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT