Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Eero Markkasen lankutushaasteesta tuli SoMe -hitti

Pääsiäisen alla julkaistu Eero Markkasen lankutushaaste sai eri SoMe -kanavissa suuren suosion ja sitä jaettiin ahkerasti myös eteenpäin.  Videolla Markkanen ratkaisee legendaarisen Rubikin kuution samalla, kun treenaa keskivartaloaan lankutusasennossa. Haasteesta uutisoitiin FC Hakan kotisivuilla otsikolla ”Haka -tähden haasteessa yhdistyvät mielen ja kehon hallinta”.

Muun muassa Twitterissä videolle on kertynyt katselukertoja yli 16 200 kappaletta ja niin siellä, kuin Facebookissa, sekä Instagramissa eri ikäiset ihmiset ottivat haasteen vastaan ja kuvasivat omia suorituksiaan vastauksena alkuperäiseen jakoon. Joukossa oli muun muassa samassa ajassa kaksi kuutiota ratkaissut suoritus.

Myös suomalaiset valtamediat huomioivat suorituksen ja muun muassa Ilta-Sanomat uutisoi asiasta näin ”Näin Rubikin kuutio ratkaistaan lankutuksessa – Huuhkajien pelaajalta jäätävä kuitti Eero Markkasen suorituksesta”.

Kaiken kaikkiaan Hakan joukkueen sisäisenä alkanut haastekampanja on saanut kannattajien keskuudessa positiivisen vastaanoton. Tällä hetkellä noin puolet haasteista on julkaistu ja ne kaikki löytyvät tallennettuina Hakan Instagram -tililtä.

Eero Markkanen innostui myöhemmin ottamaan vielä toisenkin haasteen vastaan, minkä hänelle antoi veljensä Lauri Markkanen. Videolla Haka -hyökkääjä yrittää laukoa pallon puolivälistä kenttää maalipuihin. Jokainen vastaavaa yrittänyt tietää, että kyseessä ei ole mikään helppo suoritus ja useimmiten vaatii myös hivenen tuuria matkaan. Eero haasteessa ikuitenkin lopulta onnistui, mutta monta yritystä siihen tarvittiinkaan? Katso video alta ja laske itse:

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT