Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Chris James: ”Voimme voittaa minkä joukkueen tahansa”

Pitkä talvi on takana ja Ykkösen kausi pyörähtää vihdoin käyntiin sunnuntaina, kun Haka saa kotikentälleen vastaansa TPS:n. Hakan keskikenttäpelaaja Chris James odottaa kovaa ottelua ja kautta.

Hakalla on takana erinomainen talvi, sillä tappioita ei ole tullut ja muun muassa Ilves ja RoPS ovat saaneet tuta Hakan vahvan vireen. Jamesin mukaan talven esityksillä ei ole kuitenkaan enää merkitystä, kun pilli viheltää pelin käyntiin kello 16.00.
– Ykkösessä on hyviä joukkueita. Olemme pelanneet vain muutamia Ykkösen joukkueita vastaan, joten on vaikea sanoa, mutta pelimme ovat menneet hyvin heitä vastaan. Harjoituskautemme on mennyt hyvin, mutta täytyy muistaa, ettei niistä peleistä jaeta pisteitä. Meidän täytyy keskittyä voittamaan jatkossakin, James tähdentää.

Ykkösen kaudesta ennakoidaan jälleen erittäin tasaista ja jännittävää. Monissa ennakkoarvioissa Haka on nostettu ennakkosuosikkien joukkoon eikä James ujostele joukkueen tavoitteita.
– Jos pelaamme oikeanlaisella asenteella, voimme voittaa minkä joukkueen tahansa. Meidän tähtäin on ainoastaan nousussa. Meidän pitää teroittaa mieliimme, että se on meidän ainoa tavoitteemme.

Haka saa heti kovan haasteen ensimmäisessä pelissä, kun se kohtaa TPS:n. Turkulaisjoukkue oli vaikea pala purtavaksi koskilaisille viime kaudella, sillä Haka hävisi kahdesti Turussa ja Tehtiksellä päädyttiin tasapeliin. James korostaa hyvää lähtöä kaudelle.
– TPS on vaikea kauden aloitus, mutta se auttaa, että pelaamme ottelun kotikentällämme. Meidän tähtäin on ottaa kolme pistettä. Olen pelannut joukkueissa joilta on odotettu menestystä ja kauden alku on mielestäni tärkein vaihe kaudesta. Ei ole hyvä joutua takaa-ajajaksi heti kauden alkuvaiheessa, vaan on tärkeä ottaa voittoja heti alusta saakka. Kova peli on tulossa. Meidän täytyy olla henkisesti valmiita ja taistella kovaa, jotta voitamme, James tähdentää.

Hakan ja TPS:n välinen huippukamppailu alkaa Tehtaan kentällä kello 16.00. Ottelua alkaa Tehtaan kentällä kello 16.00. Portit, kioski- ja ravintolapalvelut aukeavat jo kello 15.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT