Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Anton Popovitch: ”Mitä enemmän yleisöä, sen parempi”

Sukunimi Popovitch oli jo ennen kauden 2015 alkua tuttu suomalaiselle jalkapalloyleisölle, mutta Haka-legenda Valeri Popovitchin nuorempi poika Anton oli päässyt esittelemään taitojaan vasta pääosin junioripelien puolella.

Kauden 2015 kuluessa 19 vuotta täyttänyt Anton otti kuitenkin miehekkäillä otteilla paikkansa Hakan keskikentän pohjalta ja pelasi ehjän kauden yhtenä Hakan avainpelaajista. Henkilökohtaisella tasolla kaudesta jää ensi vuonnakin Hakassa jatkavalle lupaukselle hyvä maku suuhun.

– Kyllä mä tyytyväinen omaan kauteeni olen. Pelit ovat menneet hyvin ja peliaikaa on tullut makeasti, Anton toteaa.

Lauantaina kausi päättyy kotikentällä VIFK:ta vastaan. Vaikka ottelussa ei sarjataulukon puolesta ole panosta, niin Anton odottaa kuitenkin viihdyttävää ottelua.

– Kummallakaan ei juuri panosta ole, mutta eiköhän molemmat joukkueet halua päättää kautensa kunnialla, joten sen puolesta on varmasti viihdyttävä ottelu luvassa vielä kauden päätteeksi, Popovitch ennakoi.

Hakan sijoitus Miesten Ykkösessä kaudella 2015 on kuudes riippumatta siitä, miten ottelu viimeisellä kierroksella päättyvät. Nuoren keskikenttämiehen mielestä sijoitus pitäisi olla parempi.

– Kokonaisuutena meidän pelisuoritukset ovat olleet aivan liian ailahtelevia, enkä missään nimessä ole tyytyväinen sijoitukseen, Popovitch toteaa.

Lauantaina Tehtiksellä on kuitenkin tarkoitus järjestää hyvät juhlat kauden päättymisen kunniaksi, jotta jokaiselle Hakan kannattajalle jää hyvä maku suuhun päällimmäiseksi kuluneesta kaudesta.

– Toivottavasti Tehtis täyttyy lauantaina. Mitä enemmän yleisöä, sen parempi ja tämä koskee myös jälkipelejä, Popovitch päättää.

Hakan ja VIFK:n välinen Ykkösen päätösottelu pelataan lauantaina Tehtaan kentällä klo 14.00 alkaen. Esiotteluna pelattava FC Valkeakoski – FC Muuttohaukat alkaa klo 12.00 ja After Season Partyt juhlitaan hyvässä seurassa heti matsin päätyttyä Paviljongilla aina iltayhdeksään saakka. Ota kaverit mukaan ja tule vielä kerran tällä kaudella nauttimaan Tehtiksen tunnelmasta!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT