Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Aatu Hakala luottavaisena Pohjois-Irlantiin – ”Kaikki on vielä auki”

FC Haka matkustaa keskiviikkona Dublinin kautta Belfastiin kohtaamaan Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen toiseen osaotteluun Crusaders FC:tä vastaan. Hakan maalivahti Aatu Hakala on luottavainen jatkopaikan suhteen.

Tehtaan kentällä pelattu ensimmäinen osaottelu viime torstaina oli monin tavoin värikäs ja tapahtumarikas. Haka nousi tappioasemasta johtoon, jonka jälkeen Janne-Pekka Laineen toisen puoliajan ulosajo muutti pelin luonteen. Haka joutui ottelun lopun puolustuskannalle, mutta taisteli 2-2-tasapelin.

– Mielestäni meillä oli peli aika hyvin hallussa, mutta punaisen jälkeen jouduimme hieman enemmän puolustuskannalle kuin ensimmäisellä puoliajalla. Tiesimme, että he pelaavat aika paljon pitkää ja mielestäni pystyimme kontrolloimaan aika hyvin pallollisena. Lopussa jouduimme puolustamaan, mutta hoidimme heidän erikoistilanteensa ja muut aika hyvin, Hakala niputtaa ensimmäisen kohtaamisen.

Vierasmaalisääntö ei ole enää voimassa euro-otteluissa, joten toisen osaottelun lähtökohdat ovat selvät: voittaja jatkaa toiselle kierrokselle ja häviäjän pelit päättyvät siihen.

– Kaikki on vielä auki seuraavassa pelissä. Tulee varmasti hieno ja vähintään yhtä tapahtumarikas ottelu kuin ensimmäinenkin, ennakoi Hakala.

Haka joutuu toisessa osaottelussa kovaan paikkaan, sillä Crusaders tunnetaan kovana kotijoukkueena ja sen kenttä on paljon pienempi kuin Tehtaan kenttä. Hakala lähtee kuitenkin luottavaisena Cursadersin kaatoon.

– Tiedämme, että omalla hyvällä pelillämme saamme sieltä varmasti itsellemme mieluisan tuloksen aikaiseksi. Nyt on korkki avattu ja kaikki varmasti tietävät paremmin mitä odottaa seuraavasta pelistä. Lähdetään hyvillä fiiliksillä.

Crusaders FC-FC Haka torstaina kello 22.00. Ensimmäisen osaottelun tavoin tämäkin ottelu on katsottavissa Solidsportin kautta 10 € hintaan.

Voit ostaa ja katsoa ottelun täältä. Lähetys alkaa kello 21.50.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT