Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Aatu Hakala luottaa Hakan vahvaan syysvireeseen

FC Haka on osoittanut muutamana viime kautena, että kun illat pimenevät ja ilmat kylmenevät, Hakan moottori alkaa kunnolla lämmetä. Samoja ennusmerkkejä on jälleen ilmassa, kun Haka on viiden tappiottoman ottelun putkessa.

Runkosarjan viimeiseen otteluun lähdetään hyvin mielenkiintoisista asetelmista. Karsijan paikka on kahden pisteen päässä, mutta toisaalta Haka taistelee samalla pääsystä eurolopputurnaukseen ja sitä kautta paikasta eurokentille.

– Päätavoite tällä hetkellä on varmistaa sarjapaikka mahdollisimman nopeasti. Viimeisestä runkosarjan ottelusta pyrimme saamaan mahdollisimman hyvät lähtökohdat Haastajasarjaan ja sitä kautta taistella paikasta eurolopputurnauksessa. Kaikki on vielä avoinna ja eurokentät on taas hyvä tavoite, mutta tärkeintä on säilyttää ensin sarjapaikka, Hakala maalailee loppukauden tavoitteita.

Eurolopputurnaukseen pääsee Veikkausliigan sijoille 4-7 sijoittuneet joukkueet. Kahdeksanneksi sijoittunut pääsee mukaan, mikäli Suomen Cupin voittanut joukkue sijoittuu Veikkausliigassa sijoille 1-7. Haka saavutti viime kaudella europaikkansa voittamalla eurolopputurnauksen.

– Eurokentät ovat ehdottomasti tavoite vielä tällä kaudella ja lopputurnaus olisi hieno kirsikka kauden päätteeksi.

Haka on muutamana viime syksynä ollut Veikkausliigan kovimpia syksyn joukkueita. Vahvasta syysvireestä on jälleen ennusmerkkejä, kun Haka on pelannut tappioitta viisi edellisottelua.

– Yleensä meillä on käynyt niin, että loppukaudesta tulokset ovat alkaneet parantua ja olemme onnistuneet loppukaudesta hyvin. En näe mitään syytä miksei niin kävisi myös tänä vuonna.

Haka vahvistui kesän siirtoikkunassa viidellä pelaajalla, kun Elias Mastonkangas, Maissa Fall, Alberto Alvarado Morin, Haik Moussakhanian ja Eemeli Mäkelä liittyivät mustavalkoisiin. Moussakhanian on ottanut heti paikkansa Hakalan edestä puolustuslinjasta. Hakala kehuu uutta tulokasta.

– Haik on päässyt hyvin mukaan, vaikka on ollut vasta vähän aikaa. Hän on osoittanut olevansa laatupelaaja ja hienoa, että saatiin hänet joukkueeseemme, Hakala kehuu.

Runkosarjan viimeinen kotiottelu FC Haka-SJK sunnuntaina 3.9. kello 16.00 alkaen.

”UNELMIEN KIERROS SUNNUNTAINA 3.9.
3.9. Veikkausliigan kierroksella pelataan Unelmien kierros, joka kerää tukea lasten ja nuorten harrastamiseen. Keräyksen tuotoilla tuetaan heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista.

NÄIN LAHJOITAT KERÄYKSEEN:
– Tekstaa SOS numeroon 16155 ja lahjoitat 10 €
– Mobilepaylla numerossa 40331
– Verkossa unelmienkierros.fi
– Tehtaan kentällä sunnuntain pelissä ostamalla ”hyväntekeväisyystuotteita”

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT