Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

1500 kausikorttivarausta rikki – Kaksi nuorta pelaajaa jatkaa Hakassa!

FC Hakan kausikorttihaaste etenee hienossa myötätuulessa kohti täyttä Tehtistä, eli 3200 kausikorttia kaudelle 2025! Eilen rikkoontui merkittävä raja, kun 1500 varattua kausikorttia saatiin rikki ja näyttää siltä että tänään pääsemme puoleen tavoitteesta, eli 1600 korttia tulee täyteen!

1500 varatun kortin kunniaksi julkaisemmekin sekä Oskari Sallisen sopimuksessa olleen option käyttämisen sekä Nikolas Talon kokonaan uuden, kaksivuotisen sopimuksen.

– Oskari Sallisen optio käytetään, koska nuori pelaaja on ajanut hienosti itsensä joukkueeseen sisään. Hän on pelannut vahvasti eri pelipaikoilla osoittaen monipuolisuutensa ja kehityskykynsä syksyn aikana, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen hehkuttaa.

– Nikolas Talolle on tehty uusi 2-vuotinen sopimus. Nuori, lahjakas ja kehittyvä pelaaja on saanut kauden aikana vahvasti vastuuta, ja osoittanut olevansa liigan vahvimpia nuoria toppareita, sekä seuran tulevaisuutta, Huttunen puolestaan kehuu koko kauden puolustuksessa erinomaisesti esiintynyttä Taloa.

23 -vuotias Oskari Sallinen saapui Valkeakoskelle kesän siirtoikkunassa elokuun alussa. Juuri 16 -vuotissyntymäpäivänsä alla Veikkausliigadebyytin vuonna 2017 tehnyt Sallinen on ehtinyt urallaan pelaamaan kotimaisten kenttien lisäksi hollantilaisen FC Groningenin junioriakatemioissa. Edelliset kaksi kautta meni Veikkausliigassa IFK Mariehamnin riveissä.

Keskikenttäpelaajana tunnettu Sallinen istutettiin Hakassa kuitenkin olosuhteiden pakosta laitapakin tontille, missä sielläkin mies kuitenkin onnistui erinomaisesti ja tästä palkintona siis jatkosopimus ensi kaudeksi.

– Hyvillä mielen jatkan täällä! Oon viihtyny Valkeakoskella hyvin ja tosi nopeesti pääsin joukkueeseen ja seuraan sisään.

– Tavoitteet on tälle vuodelle tottakai saavuttaa se Europaikka vielä!

– Tulevalle vuodelle henkilökohtaisesti tavoitteet on pysyä kunnossa ja saada peliaikaa mahdollisimman paljon ja sitä kautta tottakai kehittyä taas ja pystyä auttamaan joukkuetta.

– Joukkueena toivottavasti päästään taistelemaan Europeleissä ja liigan puolella menestymään hyvin. Tästä vuodesta on hyvin jatkaa!

21 -vuotias toppari Nikolas Talo oli viime joulukuussa Hakassa try-outilla, minkä aikana mies vakuutti niin valmennuksen kuin seurajohdonkin 1+1 -vuotisen sopimuksen arvoisesti.

Turun Palloseuran kasvatti on niin ikään FC Groningenin junioriakatemiassa käynyt ja vietti siellä kaikkiaan neljä vuotta 2019-2023. Viime kesänä tie toi takaisin Suomeen ja KTP:n riveihin.

– Hyvillä fiiliksillä jatkan täällä! Lähti kausi heti tammikuusta lähtien hyvin käyntiin ja paljon tullut vastuuta.

– Avainasemassa jatkoon oli tietenkin se, että täällä oon saanut rikkonaisten kausien jälkeen ehjän kauden ja ollut valmiina koko ajan pelaamaan. Joukkue on myös ollut hyvä tällä kaudella ja uskon, että jatkossakin voidaan saavuttaa hyviä asioita! Eli tavoitteet ovat myös korkealla, se on mulle tärkeää!

Kausi on vielä kesken ja tavoitteet selvät sen suhteen, mutta toki tavoitteita tulevaan on niin joukkueena kuin henkilökohtaisestikin.

– Tälle vuodelle tottakai nämä viimeiset pelit ja niiden voittaminen yks kerrallaan on tavoite – ei muuta!

– Tulevalle kaudelle haluan, että pelaan mun parhaan kauden tähän mennessä ja kasvan johtavaksi puolustajaksi! Joukkueena halutaan haastaa taas kärkisijoista ja toivottavasti päästään nauttimaan vielä Europeleistäkin.

FC Hakan kausikorttihaaste jatkuu ja seuraavaksi tavoittelemme 1750 varatun kortin rajaa. Kun se tulee täyteen julkaisemme tärkeän jatkosopimuksen.

Kausikortti sisältää pääsyn Veikkausliigan kotiotteluihin kaudella 2025. Lisäksi kausikortilla saa edun mahdollisten Europelien tai Suomen Cupin kotiotteluiden lippuihin. Kortti ei ole henkilökohtainen, mutta jokaisella kortilla tulee olla nimetty omistaja. Eli kuka tahansa muukin, kuin omistaja voi käyttää kausikorttia otteluun sisäänpääsyyn. Samalla omistajalla voi olla useampi kortti.

Varaa omasi heti ja kannusta myös kaveria varaamaan!

Tehdään yhdessä uusi kausariennätys! Varaa kausikortti täältä!

ps. Haka pelaa jo lauantaina (26.10. klo 17.00) Tehtaan kentällä eurolopputurnauksessa 2.karsintakierroksella voitettua FC Interin upeasti jatkoajalla 2-1! Vastaan saapuu Gnistan, ja liput ovat myynnissä Tiketissä NYT! Tervetuloa Tehtikselle kannustamaan Haka eurolopputurnauksen finaaliin!

Kuvat: Sanna Lahtinen-Mäkelä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT