Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

1500 kausikorttia rikki – uusi jatkosopimus julki!

FC Hakan kausikorttikampanja on hyvässä vauhdissa ja 1500 varatun kortin kunniaksi julkaisemme uusimman pelaajasopimuksemme. Puolustaja Vigori Gbe jatkaa Hakassa vielä ensi kaudellakin ja uudessa sopimuksessa on myös optio kaudesta 2024.

Tälle kaudelle Tampereen Ilveksestä saapunut norsunluurannikkolainen loukkaantui juurikin Ilvestä vastaan pelatussa ottelussa Tehtaan kentällä huhtikuun alussa ja tuon myötä miehen koko loppukausi meni sivusuun.

20 -vuotiaalla puolustajalla oli kuitenkin takanaan vahva pre-season ja siitä syystä miehen haluttiin pysyvän Valkeakoskella, vaikka peleistä valtaosa jäikin välistä.

– Vigori oli tämän kauden epäonnensoturi ja oltiin todella harmissaan hänen puolesta. Varsinkin, kun hän näytti talvella ja sarjan alussa todella hyviä otteita.

– Nyt kuntoutus on tehty huolellisesti ja ei ole epäilystäkään, etteikö Vigori palaa entistä vahvempana takaisin, Teemu Tainio uskoo.

Gbe on ollut tiiviisti joukkueen mukana kauden aikana ja iloitseekin, että saa pysyä Valkeakoskella vielä ensi kaudellakin.

– Olen iloinen saadessani jatkosopimuksen FC Hakan kanssa!

– Olen nauttinut ajastani täällä niin joukkuekavereiden, kuin taustojenkin kanssa, jotka ovat aivan mahtavia, sekä Haka -kannattajien, jotka rakastavat seuraa.

Puolustaja ei ole vielä saanut itseään täyteen kuntoon, mutta focus on kuntoutuksessa, sekä myös tulevassa.

– Tällä hetkellä keskityn saadakseni polveni kuntoon ensi kautta varten.

– Uskon, että tulemme voittamaan vähintään yhden palkinnon ja sijoittumaan Veikkausliigassa TOP3 -joukkueeksi, mies toteaa päättäväisesti.

FC Hakan kausikorttikampanja on käynnissä lokakuun loppuun ja mikäli 2500 kausikorttia tulee varatuksi, saavat kampanjassa varauksen tehneet korttinsa super-edulliseen 69 € hintaan! Voit tehdä oman kausikorttivarauksesi TÄÄLTÄ.

Julkaisemme myös muita uusia pelaajasopimuksia seuraavien tasalukujen rikkoutuessa, eli 1600 ja 1700 varatun kortin ylityttyä, on luvassa lisää julkistuksia.

Hakan sopimuspelaajat kaudelle 2023:
Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Janne-Pekka Laine ja Vigori Gbe.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT