Infoa ottelusta FC Haka – AC Oulu

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

16.05.2018

FC Haka – AC Oulu Tehtiksellä tänään 16.5. klo 18.30!

Portit, lipunmyynti, Paviljonki ja VIP-tila aukeavat klo 17. Liput portilta 5-15 euroa. Edullisia ennakkolippuja otteluun voi ostaa Ticketmasterin kautta https://www.ticketmaster.fi/event/fc-haka-ac-oulu-lippuja/228465

Otteluisäntänä matsissa toimii Valkeakosken Energia. Tee Haka-sähkösopimus ja saat ottelulipun 6 eurolla! Lue lisää: https://valkeakoskenenergia.fi/tee-haka-sahkosopimus/

Saarioinen on myös mukana ottelussa. Valitettavasti Valkeakosken Sanomien ottelumainoksessa mainitut tuotenäytteet eivät ole jaossa tässä ottelussa mutta jaossa on Saarioisten lahjakortteja: nappaa Hakan pelaajan heittämä Saarioisten pallo kiinni ja käy vaihtamassa se lahjakorttiin Hakan toimistolla!

Puoliajalla frisbeekisa, lunasta kilpailufrisbeesi avausmaaliveikkauspisteeltä. Tänään tarjouksessa 2 frisbeetä 5 eurolla! Kolmelle parhaalle heittäjälle Denissin lahjakortti.

Fanituotemyynti palvelee Paviljongilla ennen ottelua ja koko matsin ajan. Paviljongilla myynnissä myös Denissin pizza-sliceja!

Lapsiparkki löytyy kentän tehtaan puoleisesta päädystä leikkikentältä ja lastenhoitajat ovat paikalla leikittämässä lapsia klo 18 alkaen.

Jos et pääse tänään Tehtikselle, matsi näkyy myös osoitteessa https://www.fanseat.com/event/15258

Kaikki uutiset