Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Volkswagen Center ja FC Haka yhteistyöhön

 

FC Haka ja Volkswagen Center aloittavat merkittävän yhteistyön. Molemmat osapuolet ovat iloisia kumppanuudesta, jonka tavoitteena on edistää sekä pirkanmaalaisen jalkapallon kehitystä että VW:n tunnettuutta ja liiketoimintaa alueella. Sopimus on kolmevuotinen ja siihen liittyy sekä markkinointiin että tapahtumiin liittyviä toimenpiteitä. Näkyville uusi kumppanuus tulee ensimmäisenä FC Hakan uudessa Veikkausliigan peliasussa, jossa VW on isossa roolissa. Uusi peliasu tullaan julkaisemaan lähiviikkoina.

”Olemme hyvin iloisia yhteistyösopimuksesta perinteikkään jalkapalloseura Hakan kanssa. FC Haka on yksi Suomen tunnetuimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista. Jalkapallo on Pirkanmaalla suuressa suosiossa ja sen parissa on suuri määrä pelaajia, perheitä ja kannustajia, joille Volkswagenin perheautomallisto tarjoaa ratkaisun jokaiseen kuljetustarpeeseen. Tavoitteena on kumppanuus, joka on merkityksellinen kaikille osapuolille” , kertoo Volkswagen Center Tampereen myyntipäällikkö Jarmo Sipiläinen.

Myös FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen on iloinen yhteistyösopimuksen syntymisestä.

”Meille luotettavan, tunnetun ja jatkuvasti kehittyvän Volkswagenin saaminen mukaan Hakan kumppaniksi on iso asia”, hän kertoo.

”Pyrimme yhdessä pitkäjänteisesti tekemään asioita, joista on iloa ja hyötyä valkeakoskelaisille, hakalaisille laajemminkin sekä tietenkin Volkswagenille. Yritysyhteistyö tuottaa parhaimmillaan niin urheilun kuin liiketoiminnankin kehitystä ja luo edellytyksiä yhteiselle menestykselle. Olen ylpeä siitä, että VW valitsi meidät kumppanikseen”, hän jatkaa.

Suomen Volkswagen on yhteistyössä myös Palloliiton ja Veikkausliigan kanssa. Volkswagen on kansainvälisestikin merkittävä lajin tukija: Volkswagen on UEFA:n kumppani vuosina 2018-2022 kattaen mm. jalkapallon EM-kisat vuonna 2021.

Tutustu Volkswagen-tarinoihin: www.volkswagen.fi/fi/lupaus-ja-kokemus/volkswagen-love.html

Ota yhteyttä: www.volkswagen.fi/fi/volkswagencenter.html

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT