Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ville-Valtteri Starck palannut joukkuetreeneihin

FC Haka palasi maanantaina viikon lomalta treenikentälle ja iloisten ilmeiden joukossa oli yksi, ehkäpä aavistuksen muita leveämmän hymyn kera. Pitkään loukkaantuneena olleen Ville-Valtteri Starckin kuntoutuminen on sujunut hienosti ja mies onkin päässyt liittymään joukkueen mukaan myös harjoituskentällä.

Harjoitusten jälkeen mies käväisi Mustavalko-TV:n haastattelussa, missä ei peitellyt harmitustaan kauden loukkaantumisiin. Veikkausliiga -pelejä oli odotettu pitkään ja sitten, kun aika tuli, niin kaksi loukkaantumista ovat pakottaneet jättämään suurimman osan peleistä väliin.

Tällä hetkellä odotukset ovat kuitenkin korkealla ja mies odottaakin innoissaan, että paluu kokoonpanoon tapahtuu.

– Kyllä se pitäisi nähdä vielä tällä kaudella. Kunhan kaikki menee nyt vain hyvin, niin pitäisi päästä vielä tällä kaudella pelaamaan.

Toki puolustaja mainitsee myös, että paluu pelikuntoon ei automaattisesti takaa vielä peliaikaa, vaan se on loppujen lopuksi valmennuksen päätös ketkä pelaa.

Hakan puolustushan on ollut kaudella varsin rikkonainen ja sitä täydennettiinkin siirtoikkunassa Espanjasta hankitulla Luiyi de Lucasilla. Starck näkee kuitenkin kilpailun hyvänä asiana.

– Tottakai siinä on kilpailua ja se on ihan normalia, mikä kuuluu futikseen. Ei siinä auta, kuin näyttää ite kentällä ja näyttää treeneissä, että antaa kaikkensa ja näyttää valmentajalle et on valmis kentälle.

– Ja kun pääsee, toivottavasti pääsee, niin sit pitää vain pelata hyvin.

Starck ja Haka jatkavat valmistautumista kohti ensi viikon tärkeää ottelua Turun Palloseuraa vastaan. Paluu koppiin tapahtui siis maanantaina ja joukkueen henki oli puolustajan mukaan loistava.

Koskilaisethan lähtivät tauolle riemuisissa merkeissä kaatamalla FC Hongan vieraissa huippujännittävien vaiheiden jälkeen. Tuon ottelun maalikoosteen voit niin ikään katsoa Hakan Youtube -kanavalta. Ota samalla kanava seurantaan, niin pysyt mukana sinne lisättävästä uudesta sisällöstä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT