Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ville Kauppiselle pelilupa lääkäriltä

Keväisessä Suomen Cupin ottelussa FC Honkaa vastaan vakavasti loukkaantunut Hakan maalivahti Ville Kauppinen sai alkuviikosta lääkäriltä hyviä uutisia. Keskivaikean aivovamman toteamisen jälkeen Kauppisen kausi piti olla ohi ja koko peliurakin oli vaarassa. Nyt viesti oli kuitenkin ilahduttava: Kauppinen voi palata normaaliin harjoitteluun ja sitä kautta pelikentille.

– Todella makeet fiilikset on kyllä. Mennyt neljä kuukautta on ollut henkisesti todella raskasta aikaa, vaikka fyysisesti on tuntunut koko ajan hyvältä, Kauppinen muistelee.

Kauppinen on kuitenkin ollut koko ajan joukkueen mukana ja kaverit niin kentiltä kuin kenttien ulkopuolelta ovatkin olleet kullanarvoista apua toipumisprosessissa.

– Onneks mulla on ollut mahtavat kaverit ja parhaat pelikaverit tukena aina, kun sitä on tarvittu, Kauppinen kiittelee.

Loukkaantuminen ei kuitenkaan lamaannuttanut Kauppista, vaan päinvastoin tavoitteet on asetettu entistä korkeammalle. Vielä hetken ajan Kauppisella on oma treeniohjelma, vaikka mies pääsee myös joukkueen pallollisiin treenihin mukaan välittömästi.

– Kuukauden verran mulla on vielä oma treeniohjelma, mutta pallotreeneihin menen mukaan siihen lisäksi. Tarkoitus olisi syyskuun alusta lähtien päästä valmistautumaan lokakuun matseihin. Ja mikä tärkeintä, mä haluan todistaa kaikille ja ennen kaikkea itelleni, että pystyn pelaamaan vielä nähtyäkin kovemmalla tasolla, Kauppinen lataa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT