Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalla näytön paikka Veritas stadionilla

Veikkausliiga palasi torstaina maaottelutauolta ja tiivis otteluohjelma jatkuu sunnuntaina Turussa ottelulla TPS-Haka. Kotijoukkue teki torstaina raskaan reissun Rovaniemen helteseen, mutta joutui tyytymään ensimmäisen puoliajan täydellisestä hallinnasta huolimatta pistejakoon. TPS taisteli viimeiset puoli tuntia vajaalla, kun joukkueen luottotoppari Jaakko Nyberg sai kauden toisen suoran punaisensa.

– Rippuu tietysti mitkä paikat laskee maalipaikoiksi, mutta meillä oli ensimmäisellä puoliajalla paikkoja kolmeen, jopa neljään maaliin. Lyhyesti sanottuna olen tyytyväinen pelaamiseen ja pelaajien sitoutumiseen ja pelaajat olisivat ansainneet kolme pistettä siitä taistelusta, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki harmittelee seuran verkkosivuilla.

– Ottelun jälkeen vähän palauteltiin ja niin tehdään myös perjantaina. Sen jälkeen alkaa normaali valmistautuminen Haka-otteluun. Onhan pelissämme on koko ajan enemmän niitä toimivia elementtejä, mutta liialliseen tyytyväisyyteen ei saa ikinä taipua. Nöyrällä taistelumielellä edetään peli kerrallaan, Rajamäki lisää.

TPS kyttää sarjan kärkikolmikon takana, eikä näitä huippuvireisiä joukkueita saisi päästää liian kauas. Haka puolestaan on vain neljän pisteen päässä sarjan jumbosijasta.

– Kuten tämän kauden aikana olemme nähneet, sarjataulukoita ei kannata ennen pelejä juuttua tuijottamaan. Joka peliä lähdetään tietysti voittamaan, mutta ei se vaan kaytännön tasolla aina niin helppoa ole, Rajamäki vielä naurahtaa.

Hakalle edellinen Turun vierailu oli tyly. Takkiin tuli torstaina Interiltä 6-1. Hakan ainokaisesta vastasi ottelun alkuminuuteilla Pekka Sihvola Jarno Mattilan esityöstä.

Hakan päävalmentaja Sami Ristilä oli luonnollisesti tuohon tulokseen pettynyt, mutta lupaa koskilaisilta uutta ilmettä toiselle vierailulle Aurajoen rannoille. Pelikieltonsa kärsinyt Timi Lahti palaa puolustuksen keskustaan tilkkimään Hakan alakertaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT