Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka tuoreilla jaloilla RoPS:n kaatoon

Haka kohtaa maanantain Tehtaan kentällä RoPS:n. Hakan edellisestä ottelusta on kulunut yli viikko ja joukkue on palautellut itseään kuntoon raskaan alkukauden jälkeen.

Pelaajat saivat pari päivää vapaata toipuakseen alkukauden rasituksista.
– Palauttelimme ensin maanantain ja sen jälkeen pidimme pari päivää huilia ja palasimme kevyesti harjoituksiin torstaina. Lähinnä viikko meni palautumiseen, sillä joillakin pelaajilla oli alkukaudesta todella raskas kuorma. Nyt oli tarkoitus saada vähän happea päähän ja kroppaan. Näin pääsemme tuoreilla jaloilla RoPS-otteluun, penkin päähän palaava Sami Ristilä toteaa.

Haka kärsi viime ottelussa 0-3 –tappion MYPA:lle ja Ristilän mukaan oma pää on tukittava RoPS:aa vastaan.
– Meille on mennyt liikaa maaleja viime otteluissa. Oma pää on pysyttävä tiukemmin kiinni. Oma pää on suljettava enkä siksi usko isomaaliseen otteluun. Veikkaan, että voitamme maalilla tai kahdella, Risu heittää.

Hakan pelaajisto kokee muutoksia, sillä kokoonpanosta on peräti viisi pelaaja sivussa eri syistä johtuen.
– Shane Robinson, Obi Metzger ja Timi Lahti ovat sivussa pelikieltojen takia. Markus Koljander menee maanantaina polvileikkaukseen ja Josef Chavez on ainakin kolme viikkoa sivussa nivusrepeämän vuoksi. Juha Pirinen on harjoitellut normaalisti, mutta ei ole vielä avauksen kunnossa. Avauskokoonpanossa saatetaankin nähdä vähän uusia kasvoja.

Hakan ja RoPS:n välinen ottelu alkaa kello 18.30. Valkeakosken kaupunki tarjoaa kaikille koskilaisille ilmaisen sisäänpääsyn kyseiseen otteluun. Lippuja on lunastettavissa FC Hakan toimistolta Tehtaan kentältä ja Valkeakosken kaupungin matkailuneuvonnasta torin kulmalta pelipäivään saakka.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT