Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Weckström toivoo yleisöä lehtereille

Haka kohtaa maanantaina kotikentällään RoPS:n. Ottelu on samalla yksi Valkeakosken kaupungin nimikkopeleistä. Hakaan täksi kaudeksi siirtynyt keskikenttäpelaaja John Weckström toivoo koskilaisten täyttävän Tehtiksen maanantaina.

Weckström siirtyi Hakaan usean Hongassa vietetyn vuoden jälkeen. Hänen mukaan Hakaan oli helppo tulla.
– Olen sopeutunut Hakaan hyvin. Ristilän Sami oli tuttu, kun pelasimme Jokereissa yhtä aikaa. Meillä on hyvä ja nuori porukka kasassa tällä hetkellä, itse joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva ”Taikuri” miettii.

Keskikentän hyökkäävässä roolissa viihtyvä Weckström on nauttinut pelaamisesta valkopaidoissa.
– Varsinkin viime vuonna peliaika oli kortilla, mutta nyt ainakin näissä kuudessa ensimmäisessä ottelussa on tullut hyvin minuutteja. Pelien takia tätä lajia pelataan. Tähän asti paikat ovat kestäneet ja toivottavasti kestävät jatkossakin.

Maanantaina Haka kohtaa tärkeässä liigaottelussa RoPS:n Tehtaan kentällä.
– Toivottavasti yleisöä tulee enemmän. Viime matsissa se oli jo hyvin mukana, vaikka väkeä ei niin paljon ollut. Katsomossa oli kuitenkin lämpöä ja toivottavasti sekin siivittäisi enemmän yleisöä katsomoon.

RoPS:n ja Hakan välinen ottelu alkaa kello 18.30. Kaupunki tarjoaa kaikille koskilaisille ilmaisen sisäänpääsyn kyseiseen otteluun. Lippuja on lunastettavissa FC Hakan toimistolta Tehtaan kentältä ja Valkeakosken kaupungin matkailuneuvonnasta torin kulmalta pelipäivään saakka.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT