Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Matrone: Valkeakoski viimeisen päälle jalkapallokaupunki

Täksi kaudeksi Hakan keskikenttää vahvistamaan saapunut Marco Matrone on asettunut hyvin Valkeakoskelle. Matrone kehuu Valkeakosken ilmapiiriä ja uskoo katsomon täyttyvän maanantain RoPS-otteluun.

Matrone siirtyi Hakaan Jarosta ja on ottanut paikkansa Hakan keskikentän pohjalla. Sopeutuminen uuteen ympäristöön on sujunut ongelmitta.
– Olen päässyt loistavasti joukkueeseen sisään ja päässyt pelaamaan paljon. Olen nauttinut olostani täällä. Valkeakoski on hieno paikka pelata, sillä tämä on perinteinen futiskaupunki ja sen huomaa kaikesta, Marco kehuu.

Maanantain RoPS-ottelu on yksi Valkeakosken kaupungin nimikko-otteluista ja otteluun on odotettavissa paljon yleisöä.
– Toivon ja uskon, että maanantaina peliin tulee paljon katsojia. Kotiyleisö on meille tärkeä. Vaikka väkeä ei peleissä ole hirveästi käynyt, niin tämän on viimeisen päälle jalkapallokaupunki ja toivottavasti he tulevat myös peliä katsomaan.

Kotiyleisön tuki on tarpeen, sillä Hakan edellisestä voitosta on kulunut neljä ottelua.
– Varmasti tasainen peli taas tulossa, kuten kaikki pelit ovat tähän asti olleet. Ottelut ovat olleet pienestä kiinni. Tämä on molemmille suhteellisen tärkeä ottelu, vaikka pelejä onkin paljon vielä jäljellä tämänkin jälkeen.

Hakan ja RoPS:n välinen ottelu alkaa Tehtiksellä kello 18.30. Kaupunki tarjoaa kaikille koskilaisille ilmaisen sisäänpääsyn kyseiseen otteluun. Lippuja on lunastettavissa FC Hakan toimistolta Tehtaan kentältä ja Valkeakosken kaupungin matkailuneuvonnasta torin kulmalta pelipäivään saakka.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT