Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Viimeinen puristus ennen lomaa edessä

Hakan liigajoukkueella on edessä viikon mittainen loma, mutta ennen lomille lähtöä ohjelmassa on vielä lauantainen Liigacupin ottelu TPS:aa vastaan ja haussa on samalla pistetilin avaaminen Liigacupissa.

TPS-ottelu päättää samalla yhden jakson Hakan kaudessa 2011.


– Lauantaina saadaan raskas periodi loppuun ja totta kai lähdemme hakemaan hyvää ja kunniakasta päätöstä sille, päävalmentaja Sami Ristilä sanoo.

– Tietenkin koitamme myös saada pistetilimme Liigacupissa auki. Hiukan täytettä pistepussissa ja olisi mukavampi henkisestikin lähteä lomanviettoon. Huolissani en missään nimessä ole kuitenkaan, tekeminen harjoituksissa on ollut hyvää koko alkuvuoden ja hyvällä tiellä olemme.

Edelliseen Liigacupin otteluun HJK:ta vastaan Haka joutui lähtemään melkoisen siipirikkoisena, mutta TPS-ottelun alla tilanne näyttää jo huomattavasti valoisammalta. Uusi testimies Laurent Manuel on mahdollisesti käytettävissä ja lisäksi Mikko-Petteri Latosaari ja Jaakko Juuti ovat jälleen pelikunnossa.

– Tilanne tosiaan on vähän parempi kuin viime ottelussa. Mikkis ja Jaska ovat käytettävissä ja näyttäisi siltä, että saamme nyt taas miehiä oikeille pelipaikoilleen, Ristilä sanoo.

Juha Pirinen ja Saku Pesonen sen sijaan ovat varmuudella sivussa lauantaina.

– Pesosen Sakulla polvi on ottanut vähän takapakkia ja hiihtoloma tulee sen suhteen Sakulle hyvään saumaan. Mitään riskejä on tässä vaiheessa turha ottaa ja meillä on kuitenkin hyvässä vireessä oleva Kauppisen Ville heittää maalille. Ville pelasi FC Hämeenlinnan maalilla viimeksi erinomaisen ottelun ja sitä myötä myös pelituntuma on kohdillaan, toteaa Ristilä.

Liigacupin ottelu Haka-TPS Valkeakoskella lauantaina 26.2. kello 15.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT