Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Isojen panosten lauantai

Haka taistelee putoamista vastaan, Honka puolestaan pyrkii nousemaan takaisin kolmen joukkoon. Siinä panokset lauantaille, kun joukkueet ottavat toisistaan mittaa Valkeakosken Tehtaan kentällä.

Kauden ensimmäisessä yhteenotossa maaleissa ei säästelty. Heinäkuun alussa tilanteita nähtiin kentän molemmissa päissä ja lopulta Hongan voittolukemiksi merkattiin Espoon Tapiolassa lukemat 4-2.

Viime kaudella Tehtaan kentällä päädyttiin 1-1 –pistejakoon, kun tuolloin Hongasta Hakassa lainalla ollut Jani Bäckman toi valkeakoskelaiset tasoihin ottelun loppupuolella.

Kumpikin joukkue on ollut viime kierroksilla alavireinen. Haka on hävinnyt sekä KuPS:lle että Interille, Honka puolestaan Tampere Unitedille ja FC Lahdelle.

– Meillä on ollut hyvät pari harjoitusviikkoa takana edellisen ottelun jälkeen. Ilme on positiivinen, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä toteaa.

Hakalta tästä pelistä on sivussa pitkäaikaispotilas Kalle Parviaisen ohella pelikieltoaan sovittava Toni Lehtinen sekä nilkkavaivainen Ben Traore.

– Markus Joenmäki ei ole vielä täydessä iskussa nilkkavammansa jälkeen, Ristilä kertoo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT