Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Isojen panosten ottelu maanantaina

Panokset Veikkausliigassa vain kovenevat, mitä pidemmälle syksy etenee. Hakalla on edessään vielä viisi ottelua, joista ensimmäinen on maanantaina Tehtaan kentällä. Vastaan asettuu IFK Mariehamn, joka tarvitsee yhtä kipeästi pisteitä kuin Haka.

Sekä Haka että IFK Mariehamn ovat 24 pisteessä, eli toiseksi viimeisellä sijalla. Kun jumbojoukkue FC Lahti voitti lauantaina, niin eroa suoran putoajan paikkaan on enää viisi pistettä.

-Nyt täytyy vain keskittyä omien pelien voittamiseen eikä miettiä muiden joukkueiden tuloksia, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä toteaa.

Haka on jo kertaalleen tällä kaudella IFK Mariehamnin voittanut. Ahvenanmaalla kesäkuussa pelattu kamppailu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen Hakan 3-2 –voittoon.

-Siinä mielessä meillä on etulyöntiasema IFK:hon nähden, Ristilä huomauttaa.

Edellisellä kierroksella Haka pelasi 1-1 –tasapelin VPS:n kanssa. Tuo ottelu oli Hakalle siinä mielessä raskas, että erinomaisen kauden pelannut Regi Nooitmeer sai varoitustilinsä täyteen. Josef Chavez loukkasi itsensä viikolla harjoituksissa, joten Hakan takalinjoilla on harvuutta.

Ristilän toiveissa on, että kuukauden päivät nilkkavamman vuoksi sivussa ollut Markus Joenmäki pystyisi taas pukemaan pelipaidan ylleen. Keskikentälle tulee hieman helpotusta, kun Quincy Osei palaa pelikieltonsa jälkeen tositoimiin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT