Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Oka on taas FC Hakan palveluksessa

FC Hakan toimistolla istuu tuttu mies, tosin hieman eri huoneessa, missä entinen päävalmentaja on aiemmin totuttu näkemään. Olli ”Oka” Huttunen on palannut valkopaitojen palvelukseen, ensimmäisenä työpäivänään hän oli heti neuvotteluissa yhteistyökumppaneiden kanssa.

– Pääpaino työssäni on urheilullisella puolella, mutta olen tarvittaessa apuna myös esimerkiksi markkinointipuolella, Huttunen toteaa.

– Töiden suhteen on sovittu loppukaudesta, mutta tavoite on se, että nämä hommat jatkuvat myös tulevaisuudessa, Huttunen painottaa.

Huttunen tiedostaa, että seuran taloudellinen tilanne on edelleen tiukka.

– Talouden ehdoilla mennään ja se on pidettävä mielessä tulevia kausia rakennettaessa. Toiminnan tasapainottaminen on se tärkein juttu.

FC Hakan juniorityö on kehittynyt vuosi vuodelta ja se on voimavara, johon Huttusen mukaan tullaan jatkossa panostamaan.

– Budjetti tulee putoamaan, joten mihinkään kalliisiin täsmähankintoihin ei ole jatkossa varaa. Katseet käännetään omiin junioreihin sekä kotimaan tulevaisuuden lupauksiin, Huttunen alleviivaa.

Syksy on Hakalla haastavaa aikaa. Liigapaikan varmistaminen vaatii vielä voittoja ja samalla olisi kasattava iskukykyistä ryhmää ensi kautta ajatellen.

– Hakassa on koottu kilpailutoimikunta, jonka jäsen nyt olen. Kilpailutoimikunnassa on edustusta myös valmennuksesta ja hallituksesta ja se käsittelee tulevan joukkueen muodostamista.

– Valmennuksella on täysin oma työrauhansa, se on selvä. Toki jokapäiväisistä asioista keskustelemme valmennusjohdon kanssa, Huttunen huomauttaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT