Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausi päätökseen MYPA-ottelulla

Veikkausliigakausi 2009 päättyy lauantaina ja Haka kohtaa päätösottelussaan MYPA:n Tehtaan kentällä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella pelattiin heinäkuussa ja silloin Haka oli Saviniemen jalkapallostadionilla parempi luvuin 2-0. Koskilaisten molemmista maaleista vastasi tuolloin Antti Hynynen.

Haka lähtee päätöskierrokselle sijalta viisi, MYPA puolestaan neljä pykälää alempaa. Pisteissä eroa on Hakan hyväksi kuusi pinnaa. Mikäli Haka voittaa lauantain pelin, niin viides sija on myös valkopaitojen lopullinen sijoitus sarjataulukossa. Tämä sillä varauksella, ettei Inter järjestä murskajaisia vierasottelussaan FC Lahtea vastaan.

Hakan kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioihin, kun Tampere United oli parempi Suomen Cupin puolivälierässä ja Jaro kaatoi Hakan pari viikkoa sitten liigakamppailussa 1-0.

– Voittoa lähdetään hakemaan, vaikka suurta panosta ei ole. Kausi on tärkeä päättää kunnialla, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä toteaa.

Ristilän mukaan Hakan kokoonpano saattaa sisältää joitain yllätyksiä.

– Ihan lopullista päätöstä avauskokoonpanon suhteen ei ole vielä tehty, mutta joitain kokeiluja saatetaan tehdä, Ristilä tuumaa

ffjarohaka20091004_2Hakan kokoonpanosta ovat sivussa pohjevaivaisen Ristilän ohella Diego Corpache ja Niko Ikävalko. Jarno Mattila sen sijaan saattaa tehdä paluun Hakan kokoonpanoon.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT