Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Jarkko Okkonen mielii vielä liigakentille

Hakan yhteistyöjoukkue Koskenpojat sai siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä kovan vahvistuksen, kun yli 200 liigaottelua Hakassa tahkonnut Jarkko Okkonen liittyi seuran riveihin.

Syyskuun alussa 31-vuotta täyttänyt Okkonen päätti liigaottelunsa viime kauden jälkeen ja keskittyi saamaan liikuntatieteen opintonsa päätökseen. Nyt liikuntatieteiden maisterin tutkinto on papereiden jättämistä vaille valmis. Kipinä liigapeleihin ei työharjoittelun aikana hävinnyt ja Okkonen vinkkaakin halustaan jatkaa liigakentillä.

– Eiköhän tässä voisi itsensä markkinoille laittaa, Okkonen naurahtaa.

Okkosella on mahdollisuus pelata Hakan riveissä tämän syksyn aikana. Miehen mukaan tärkein tavoite on kuitenkin pyrkiä nostamaan Koskenpojat Kakkoseen.

– Siihen olen sitoutunut. Olisihan se hienoa Hakassakin pelata, mutta tässä vaiheessa kautta on aika vaikea mennä siihen sekaan sörkkimään. Aivan liigakunnossa en vielä ole ja toisaalta Hakan joukkue on tehnyt jo monta kuukautta töitä yhdessä, Okkonen alleviivaa.

Koskenpoikien kannalta ratkaisupelit ovat edessä syys-lokakuun vaihteessa, kun joukkue kohtaa kaksiosaisessa nousukarsinnassa Musan Salaman.01jokkonenhaka

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT