Hakalle hukkareissu Kemiin

Hakan pistetili ei saanut täydennystä pitkältä Kemin reissulta. PS Kemin toisen puoliajan tehohetki käänsi ottelun isäntien voitoksi 3-2 (0-1).

Haka sai otteluun hyvän alun, sillä koskilaiset menivät johtoon 12. minuutin jälkeen. Kasperi Liikonen onnistui kulmapotkun jälkitilanteesta.

Toisen puoliajan alku oli musta, sillä PS Kemi onnistui yllättämään Saku Pesosen kahdesti viidessä minuutissa. Sasa Jovovic onnistui ensin kulmapotkun jälkeen  ja Washilly Tshibasu puski pian perään kemiläiset karkumatkalle.

Lopullisesti peli näytti ratkeavan 82. minuutilla, kun Billy Ions teki kemiläisten kolmannen maalin. Osuma syntyi kun Haka haki riskillä tasoitusta. Haka tuli vielä maalin päähän Liikosen maalinedustahässäkästä tulleella toisella osumalla, mutta pisteille asti kaksi maalia eivät tällä kertaa riittäneet.

Kahdesta pelistään yhden pisteen saaneen Hakan ottelut jatkuvat keskiviikkona Tehtaan kentällä. Vastaan asettuu kello 18.30 alkavassa kamppailussa Shefki Kuqin valmentama PK-35 Vantaa.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Sami Sanevuori, Mikko-Petteri Latosaari, Juho Pirttijoki (66. Jari Nikkilä), Mikko Innanen, Niilo Mäenpää, AJ Gray (55. Tuomas Lähdesmäki), Cheyne Fowler, Joni Mäkelä, Kasperi Liikonen (var.), Kalle Multanen.