Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan seuraava cupin peli 16.4.

Hakan Suomen Cupin 6. kierroksen ottelun ajankohta Musan Salamaa vastaan on varmistunut. Ottelu pelataan Tehtaan kentällä torstaina 16.4. kello 19.00 alkaen.

Haka on edennyt Suomen Cupissa jo 16 parhaan joukkoon ja sillä on nyt oiva mahdollisuus selvittää tiensä puolivälieriin, kun Kakkosessa pelaava Musa Salama saapuu Tehtikselle vierailulle. Edellisottelussa FC Honkaa vastaan lehtereillä oli hienosti yli 700 katsojaa ja toimitusjohtaja Heikki Veteläinen toivoo yleisön saapuvan jälleen sankoin joukoin kannustamaan valkopaitoja kahdeksan parhaan joukkoon.

– Oli hieno huomata kuinka paljon Hakan kannattajia oli saapunut Honka-matsiin ja kuinka tunteella omia kannustettiin. Pelissä oli kaikki draaman kaaret ja fiilis oli toimiston porukallakin mahtava, kun voitto tuli kotiin. Nyt meillä on tuhannen taalan paikka edetä Cupissa kahdeksan sakkiin. Martsi on saanut jengin pelaamaan voittavaa ja monipuolista jalkapalloa, joten kaikkien kynnelle kykenevien kannattaa tulla katsomaan Tehtikselle Hakaa, joka pelaa uudella ja energisellä ilmeellä, Veteläinen haastaa yleisön.

Haka-MuSa torstaina 16.4. kello 19.00 Tehtaan kentällä. Paviljonki avaa ovensa tuntia ennen ottelua.

(Kuva: Jan Lindroos) 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT