Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kannattajapaidat myyntiin

Hakan maalivahti Ville Kauppinen luovutti viimeisenä numeroa 12 virallisessa ottelussa käyttäneenä Hakan pelaajana vanhan pelinumeronsa Hakan kannattajien käyttöön kauden ensimmäisessä kotiottelussa.

Nyt on tullut aika tilata paidat myös kannattajille. Paitavaihtoehtoja on kaksi. Molemmat paidat ovat samaa laatua, joilla Hakan pelaajat pelaavat kentällä. Toisessa vaihtoehdossa paitaan painetaan ainoastaan Hakan logo ja selkään teksti ”Kannattaja” ja numero 12. Toinen on täysverinen Hakan pelipaita samoilla mainoksilla kuin Hakan paidassa ja selässä teksti ”Kannattaja” ja numero 12.

Täysverisen paidan hinta on 75 euroa ja pelkistetyn paidan hinta 50 euroa. Paitoja tilataan kerrallaan isompi erä (min. 10 paitaa) ja tilauksia lähetetään eteenpäin aina, kun sopiva tilausmäärä saadaan kasaan.

Tilauksen voit jättää toimiston sähköpostiosoitteeseen toimisto@fchaka.fi, tai käymällä Hakan toimistolla. Ilmoita tilauksessa haluamasi paidan koko ja yhteystietosi. Toimistolta ollaan yhteydessä, kun paidat ovat valmiina ja paidat maksetaan niitä noudettaessa käteisellä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT