TPS tyly isäntä Hakalle

Hakan viiden ottelun mittainen pisteputki meni tylysti poikki Ykkösen ottelussa Turussa. TPS oli Yläkentän tekonurmella hieman yli tuhannen katsojan edessä parempi lukemin 3-0 (1-0).

Haka oli pelannut kolme ottelua peräkkäin ilman päästettyä maalia, mutta tuo putki katkesi jo ensimmäisen puoliajan puolessa välissä. TPS:n nuori Albion Ademi yllätti Saku Pesosen 23. minuutin pelin jälkeen.

Toiselle puoliajalla Haka tuli paremmalla ilmeellä, mutta TPS ratkaisi kamppailun 68. minuutilla. Hakan puolustaminen ontui ja Niklas Blomqvist pääsi viimeistelemään isäntien toisen maalin. Matej Hradecky synkesi Hakan iltaa kahdeksan minuuttia myöhemmin.
Hakalaisten pelaamista hankaloittivat lukuisat varoitukset. Avauspuolikkaalla keltaista korttia katselivat Jari Nikkilä, Cheyne Fowler ja AJ Gray. Kasperi Liikonen sai varoituksen toisella puoliajalla ja sai samalla korttitilinsä täyteen.

Hakan kokoonpanosta puuttui alle 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana Virossa oleva Niilo Mäenpää. Samalla reissulla on mukana myös Hakan kakkosvalmentaja Lauri Hakanen.

Hakan pelit jatkuvat jo keskiviikkona. Tuolloin Tehtaan kentälle tulee vastaan VIFK, joka tasasi sunnuntaina pisteet sarjakärki PS Kemin kanssa. Ottelu alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Hakan kokoonpano Turussa: Saku Pesonen, Jari Nikkilä (var.), Mikko-Petteri Latosaari, Juho Pirttijoki, Jarno Mattila, Eetu Kaipio (77. min Anton Popovitch), Cheyne Fowler (var.), AJ Gray (var.) (68. min Aapo Mäenpää), Kasperi Liikonen, Joni Mäkelä, Kalle Multanen.