Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Heikki Veteläinen FC Haka Oy:n toimitusjohtajaksi

FC Haka Oy on nimennyt uudeksi toimitusjohtajakseen Heikki Veteläisen, 47. Urheiluelämä on Veteläiselle tuttua, sillä hän on toiminut aiemmin mm. HPK:n jääkiekkojoukkueen markkinointijohtajana.

– Heikillä on erinomainen kokemus myynnistä ja markkinoinnista sekä vahvat näytöt urheiluliiketoiminnasta. Hän sopii erinomaisesti uudistuvaan Hakan tiimiin, FC Haka Oy:n puheenjohtaja Marko Laaksonen kiittelee.

– On suuri kunnia aloittaa työskentely FC Hakassa, yhdessä Suomen perinteikkäimmästä ja menestyksekkäimmässä jalkapalloseurassa, Veteläinen puolestaan mainitsee.

Veteläisen tehtävänä on ensisijaisesti huolehtia Hakan asiakkaista ja kannattajista. Asko Jussila vastaa jatkossakin seurapäällikkönä joukkueen toiminnasta ja urheilullisesta kehittämisestä.

– Myynti, uudet asiakkaat ja tuotteiden kehittäminen ottelutapahtumia myöten on ollut selkeä tehtävänanto jo rekrytoinnin alusta alkaen, Laaksonen huomauttaa.

Veteläinen aloittaa uudessa tehtävässään helmikuun alussa.

– Uskon, että hakalaiset ottavat hänet lämpimästi vastaan, vaikka varmasti edessä on myös tiukkoja paikkoja ja paljon opittavaa. Vaikka Hakan strategian ja tavoitteiden toteuttamisessa toimitusjohtajan rooli iso, tarvitaan jatkossakin jokaisen hakalaisen tuki ja panos. Toivotan Heikin lämpimästi tervetulleeksi Hakaan ja Valkeakoskelle, Laaksonen painottaa.

Veteläinen tiedostaa, että haasteet ovat kovat ja odotukset Valkeakoskella aina suuret.

– Toimitusjohtajan tehtävä on hieno askel eteenpäin työurallani ja tartun työhön suurella innolla ja uskon tuovani erityisesti myyntiin ja markkinointiin uusia tuulia. Tavoitteenani on rakentaa FC Hakasta entistä houkuttelevampi kumppani yhteistyökumppaneille, luoda viihdyttävä ja raikas ottelutapahtuma kaikille Hakan kannattajille sekä rakentaa laajempaa yhteisöllisyyttä joukkueen ja seuran tueksi, Veteläinen sanoo.

Veteläinen muistuttaa, että seuralla on erittäin ammattitaitoinen ja aktiivinen hallitus jolla on myös selkeä strategia FC Hakan viemiseksi takaisin suomalaisen jalkapalloilun huipulle.

– Lähden toteuttamaan tätä strategiaa askel askeleelta ja toivon, että kaikki Hakan kannattajat ovat mukana tukemassa seuraa kun tuleva kausi pyörähtää Tehtiksellä jälleen käyntiin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT