Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lähde mukaan N-Katsomoon!

Vuonna 2006 perustettu Hakan kannattajaryhmä Hakapeliitat kannustaa Hakaa tuttuun tapaan Tehtiksen päädyssä, N-Katsomossa, jälleen tulevalla kaudella.
 
Aiemmin epävirallisesta, mutta kuitenkin aktiivisessa yhteistyössä seuran kanssa toimineesta kannattajaryhmästä tulee kaudesta 2015 alkaen Hakan virallinen kannattajaryhmä. Sen kunniaksi Haka laittaa myyntiin 50 kappaleen erän 20 euron hintaisia kannattajakausikortteja, joilla pääsee ainoastaan N-Katsomoon.

– Jo viime kaudella N-Katsomossa oltiin muutamaan otteeseen siinä rajoilla, että väkimäärä olisi räjähtänyt myönteisellä tavalla kasvuun. Se on kuitenkin selvä, että 50 hengen porukkaan on helpompi tulla mukaan kuin 10 hengen porukkaan, kommentoi Hakassa kannattajatoiminnan kehittämisestä vastaava Mikko Aaltonen

Alkavalla kaudella tavoitteena on tehdä lopullinen läpimurto niin, että väkimäärä katsomossa laskettaisiin pelistä toiseen kymmenissä ja miksei parhaimmillaan myös sadoissa.

– Oli porukan koko sitten mikä tahansa, niin mukaan kannattaa lähteä joka tapauksessa. Meillä on hyvä ja mukava porukka kasassa, johon on helppo liittyä. Ainoa vaatimus on halu kannustaa Hakaa ääneen Tehtiksellä ja mahdollisuuksien mukaan tietenkin myös vieraskentällä, kertoo puolestaan Hakapeliittojen mukana jo useamman kauden ollut Mikko Koivisto.

Myös Hakan joukkue arvostaa äänekkään kannattajaryhmän korkealle.

– Kannatajien tuki joukkueelle on todella hieno ja tärkeä asia. Äänekäs kannattajaryhmä on parhaimmillaan se 12:s pelaaja, jonka avulla kentällä joukkue saa itsestään vielä enemmän irti. Toivottavasti siis ensi kesänä Tehtiksellä nähdään ja kuullaan innokas ja äänekäs kannattajaryhmä, pohtii Hakan tuore päävalmentaja Kari Martonen.

Kannattajakausikortin voi tilata Hakapeliittojen sähköpostiosoitteesta hakapeliitat@gmail.com. Liitä mukaan nimesi ja yhteystietosi. Kannattajakausikortit tilataan kerralla sopivan tilausmäärän ylityttyä. Hakapeliittoja voit seurata tätä nykyä myös Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/Hakapeliitat

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT